|
Příspěvky uživatele - 235.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Převislá kočička, 16.5.2009 Mně jde o princip převislosti, ne o způsob a důvod pěstování. |  | Převislá kočička, 16.5.2009 A vy myslíte že je tam princip nějak zásadně odlišný? |  |
|  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 16.5.2009 A co něco co se nažere a zase odletí? |  | Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 15.5.2009 Spálilo je slunce. |  | Cim hnojit olivovnik?, 15.5.2009 Ne, to byla reakce na ten nesmysl že nemusíte zalívat. |  | Mravenci ve skleníku, 14.5.2009 Další pravděpodobná možnost je, že jsou množené kulturou ve zkumavce. Spousta rostlin to špatně snáší a rostliny prostě po čase uhynou. (přesto se prodávají, prodejcům je to fuk, naopak, aspoň si přijdete koupit novou) |  | První třešně, 14.5.2009 Ano, ze začátku je to normální u všech stromů. Vedle navíc píšete že má jen 2,5m a byla napadena pilatkou. (u třešní jsem jí nikdy neviděl, ale zřejmě je to možné) |  | Prisavnik petiprsty vs. psi vino, 13.5.2009 Pro savce jedovatý, pro ptáky jedlý. |  | Utržený přísavník, 13.5.2009 To je nesmysl, roubování na to vůbec nemá vliv. U toho pětilaločného jsou dva velmi blízké druhy, které se liší jen přítomností přísavek. |  | Utržený přísavník, 13.5.2009 Alí pochopte, když mi jeden člověk tvrdí že to nejde a všichni ostatní že to jde, je logický věřit jim. Opačnou situaci (jeden by tvrdil že to jde) bych ještě bral, ale tady opravdu nevidím důvod, zvlášť když se o tom opravdu nedá vůbec nic... celý příspěvek > |  |
|  | Bobkovisen, 13.5.2009 Jojo, nasypat, zamíchat, hotovo...
1. Musí zakořenit. To nějakou dobu trvá.
2. Pokud máte nějaký malý kultivar tak taky pomaleji poroste.
Co je "moc nestříhám"? |  | Přesazení třešně v plné míze?, 13.5.2009 No a tady se s řezem opět neshodneme, se zalíváním a kůlem ano. |  | Utržený přísavník, 13.5.2009 Odpověď sice hezká, ale pořád nic nevysvětlující - proč se všude doporučuje řízkování, nějaké vysvětlení co působí náhlý konec a proč se nedá skoro nic dohledat o roubování. (česky dvě zmínky na diskuzích, anglicky NIC) Jen jestli to není nějaká... celý příspěvek > |  | Velkopavlovická - bujně roste, málo plodí, 13.5.2009 To je velmi častá chyba začínajících, že se jim zdá koruna "moc řídká", tak jí zahustí a potom jí musí zase prořezávat, protože je nakonec moc hustá. Uvědomte si že větev dál roste jen do tloušťky, musíte si představit zbytek budoucího... celý příspěvek > |  | Previcur a mykorrhiza u borovic, 13.5.2009 Psal jste, že máte nemocné javory, tak nevím od čeho chcete pomoct borovicím.
Mykorrhizu nevyužívají jen borovice, ale i ostatní stromy.
Odpověď na otázku nevím a pochybuju že vám to tady někdo dokáže s jistotou odpovědět. Skoro určitě neublíží,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|