Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Převislá kočička, 16.5.2009
Mně jde o princip převislosti, ne o způsob a důvod pěstování.
Převislá kočička, 16.5.2009
A vy myslíte že je tam princip nějak zásadně odlišný?
Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 16.5.2009
A co něco co se nažere a zase odletí?
Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 15.5.2009
Spálilo je slunce.
Cim hnojit olivovnik?, 15.5.2009
Ne, to byla reakce na ten nesmysl že nemusíte zalívat.
Mravenci ve skleníku, 14.5.2009
Další pravděpodobná možnost je, že jsou množené kulturou ve zkumavce. Spousta rostlin to špatně snáší a rostliny prostě po čase uhynou. (přesto se prodávají, prodejcům je to fuk, naopak, aspoň si přijdete koupit novou)
První třešně, 14.5.2009
Ano, ze začátku je to normální u všech stromů. Vedle navíc píšete že má jen 2,5m a byla napadena pilatkou. (u třešní jsem jí nikdy neviděl, ale zřejmě je to možné)
Prisavnik petiprsty vs. psi vino, 13.5.2009
Pro savce jedovatý, pro ptáky jedlý.
Utržený přísavník, 13.5.2009
To je nesmysl, roubování na to vůbec nemá vliv. U toho pětilaločného jsou dva velmi blízké druhy, které se liší jen přítomností přísavek.
Alí pochopte, když mi jeden člověk tvrdí že to nejde a všichni ostatní že to jde, je logický věřit jim. Opačnou situaci (jeden by tvrdil že to jde) bych ještě bral, ale tady opravdu nevidím důvod, zvlášť když se o tom opravdu nedá vůbec nic... celý příspěvek >
Bobkovisen, 13.5.2009
Jojo, nasypat, zamíchat, hotovo... 1. Musí zakořenit. To nějakou dobu trvá. 2. Pokud máte nějaký malý kultivar tak taky pomaleji poroste. Co je "moc nestříhám"?
Přesazení třešně v plné míze?, 13.5.2009
No a tady se s řezem opět neshodneme, se zalíváním a kůlem ano.
Odpověď sice hezká, ale pořád nic nevysvětlující - proč se všude doporučuje řízkování, nějaké vysvětlení co působí náhlý konec a proč se nedá skoro nic dohledat o roubování. (česky dvě zmínky na diskuzích, anglicky NIC) Jen jestli to není nějaká... celý příspěvek >
Velkopavlovická - bujně roste, málo plodí, 13.5.2009
To je velmi častá chyba začínajících, že se jim zdá koruna "moc řídká", tak jí zahustí a potom jí musí zase prořezávat, protože je nakonec moc hustá. Uvědomte si že větev dál roste jen do tloušťky, musíte si představit zbytek budoucího... celý příspěvek >
Previcur a mykorrhiza u borovic, 13.5.2009
Psal jste, že máte nemocné javory, tak nevím od čeho chcete pomoct borovicím. Mykorrhizu nevyužívají jen borovice, ale i ostatní stromy. Odpověď na otázku nevím a pochybuju že vám to tady někdo dokáže s jistotou odpovědět. Skoro určitě neublíží,... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika