|
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 21.5.2009 Přesně tak. Pokud je nedokážou zlikvidovat tak proto, že je jich málo, a málo je jich proto, že stříkáte proti mšicím. (protože tím nevyhnutelně zničíte i predátory) |
 |
Největší vžité fámy na zahradě, 21.5.2009 Zelené hnojení jsou rostliny které dokážou vázat dusík ze vzduchu. Třeba zrovna ten jetel, není to žádný plevel. |
 |
|
 |
Chlupovník listuprostý, 19.5.2009 A co tamaryšek malokvětý? |
 |
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 No to rozhodně není o tom samém. Množství slunečního záření je dané, nemůžete přijmou víc záření na danou velikost stínu, protože ho víc prostě není. Odvod tepla daný není, navíc tam jde hlavně o proudění vzduchu. |
 |
Choroba rajčat, 19.5.2009 Není to choroba. Vysadila jste je ven a jak nejsou zvyklý tak je sluníčko spálilo. |
 |
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 No vidíte, s tím příkladem souhlasím, ale tvrdím že to podporuje to co tvrdím - strom nebude dělat listy tam, kde by si na sebe "nevydělaly", takže to co tvrdíte nehrozí. |
 |
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 S tou koulí jste mě zaskočil. Že by moje představivost opravdu selhávala?
Oprava: Znovu jsem to zvážil a ne, selhává vaše představivost, množství zachyceného světla se nezvýší. |
 |
Stromy a mravenci, 19.5.2009 Mě se mucholapka neosvědčila, moc dlouho se nediví a brzy se přes ní dostanou. |
 |
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 Proč by ho neměl využít? |
 |
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 Ale pořád nevím jak to vyvrací moje tvrzení že čím víc koruna stíní, tím víc světla využije. |
 |
|
 |
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 19.5.2009 Teď jsem trochu zmatený. Tvrdíte že mšice nemají predátory? |
 |
Venkovní ibišek, 19.5.2009 Vypadá to že pomrzly, ale u nás by měly vydržet. |
 |
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 Netuším co se snažíte říct a co to s tím má společného. Můžete to nějak rozvést? Zdá se mi že toto vaše povídání je důsledkem nepochopení geometrie. |
 |
Netradiční metoda řezu, 18.5.2009 Nejvíc slunce strom využije když skrz korunu neprojde žádné světlo - tedy bude pod ní co nejlepší stín. (logicky) |
 |
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 18.5.2009 Bez ochrany mravenců je brzy něco sežere. |
 |