Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 21.5.2009
Přesně tak. Pokud je nedokážou zlikvidovat tak proto, že je jich málo, a málo je jich proto, že stříkáte proti mšicím. (protože tím nevyhnutelně zničíte i predátory)
Největší vžité fámy na zahradě, 21.5.2009
Zelené hnojení jsou rostliny které dokážou vázat dusík ze vzduchu. Třeba zrovna ten jetel, není to žádný plevel.
Chlupovník listuprostý, 19.5.2009
A co tamaryšek malokvětý?
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009
No to rozhodně není o tom samém. Množství slunečního záření je dané, nemůžete přijmou víc záření na danou velikost stínu, protože ho víc prostě není. Odvod tepla daný není, navíc tam jde hlavně o proudění vzduchu.
Choroba rajčat, 19.5.2009
Není to choroba. Vysadila jste je ven a jak nejsou zvyklý tak je sluníčko spálilo.
No vidíte, s tím příkladem souhlasím, ale tvrdím že to podporuje to co tvrdím - strom nebude dělat listy tam, kde by si na sebe "nevydělaly", takže to co tvrdíte nehrozí.
S tou koulí jste mě zaskočil. Že by moje představivost opravdu selhávala? Oprava: Znovu jsem to zvážil a ne, selhává vaše představivost, množství zachyceného světla se nezvýší.
Stromy a mravenci, 19.5.2009
Mě se mucholapka neosvědčila, moc dlouho se nediví a brzy se přes ní dostanou.
Proč by ho neměl využít?
Ale pořád nevím jak to vyvrací moje tvrzení že čím víc koruna stíní, tím víc světla využije.
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 19.5.2009
Teď jsem trochu zmatený. Tvrdíte že mšice nemají predátory?
Venkovní ibišek, 19.5.2009
Vypadá to že pomrzly, ale u nás by měly vydržet.
Netuším co se snažíte říct a co to s tím má společného. Můžete to nějak rozvést? Zdá se mi že toto vaše povídání je důsledkem nepochopení geometrie.
Netradiční metoda řezu, 18.5.2009
Nejvíc slunce strom využije když skrz korunu neprojde žádné světlo - tedy bude pod ní co nejlepší stín. (logicky)
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 18.5.2009
Bez ochrany mravenců je brzy něco sežere.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika