Příspěvky uživatele - 59.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pustoryl, 24.6.2012
Tak mne pustoryl vykvetl letos poprvé bez problémů.Ale vůbec nevoní.nevoní večer, nevoní ráno, ani náznak po krásné jasmínové vůni.Je to keřík starý cca pět let.Může to být nějaký druh? Pokud vonět nebude, asi ho vykopu.Díky za reakce
Včely vylézající ze země, 21.5.2011
Jen at deti nějaké žihadlo dostanou, jako malej kluk jsem jich nachytal za sezonu spousta, možná díky tomu nemám žádnou alergii, na zahradě mne také včely lítají, okolo rybízů mi tenhle typ taky zahnízdil, rozhodně z toho nepanikařím.Jsem rád i za... celý příspěvek >
Včely vylézající ze země, 19.5.2011
Vyměnte dlažbu za asfalt a budete mít klid.Možná bude lépe vyasfaltovat a zastřešit celou zahradu.Nebo se rovnou odstěhujte.včely do přírody patří, narozdíl od alergiků :)
Stará lípa, 2.4.2011
Děkuji všem za reakce, a protože jsem již zažil co to je nechat si padnout strom na dům, chci se tomu vyvarovat pro příště... velké stromy jsou hezké, ale ne v blízkosti domu.Bud se z něj za velkého vichru ulamují větvě a poškozují střechu, nebo... celý příspěvek >
Stará lípa, 1.4.2011
Dobrý den, poradtě kdo můžete nebo máte zkušenost.Mám na vlastním pozemku lípu starou nějakých padesát let, je vysoká, proschlá a mám strach že i vyhnilá.Protože chci v blízkosti postavit dům, mám strach aby mi při nějaké vichřici strom na dům... celý příspěvek >
Převislá kočička, 28.3.2011
Protože nikdo nic neporadil, tak jsem ji ořezal, stejně měla celkem tři kočičky na celém stromku... nasypu ji fosfátové sklo a uvidim za rok.budu rád z zkušenosti ostatních pěstitelů.
Převislá kočička, 12.3.2011
Paní Vlasto, tak já mám úplně stejný problém, doslova jste mi vzala slova, právě jsem se chystal napsat stejný dotaz. Budu rád, kdo nám poradí co s ní Děkuji Vláďa
Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 5.2.2011
Ahoj, já se všiml, že se plíseň objevuje pravidelně na místech, kde se trávník opravoval a dosypával jsem kompostem, na starém trávníku, který roste na jílovitohlinitém povrchu se objevuje plíseň jen velmi vzácně.letos opravím místa jen hlínou a... celý příspěvek >
Skvrny na listech šeříku, 16.10.2010 Obsahuje fotku
Ahoj, mám několik let šeřík odrůdu Ludwig a letos se udělaly koncem léta na listech podivné skvrny.Tyto skvrny jsou tak na cca 10%  všech listů.Šeřík roste dobře, ale málo kvete, každý rok má tak na celém keři 5 až 6 květenství.Jedná se o... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika