|
Příspěvky uživatele - 210.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husgvarna 346xp, 15.2.2010 tak už ji mám doma :) padla klec :) |  | Homelitka 4016 help, 15.2.2010 No, když jsem se rozhodoval teďkom, tak jsem chtěl aby měla pevný zaklad tzn. hořčíkový obal ne plast, čel sundat samostatně válec, nebyla moc těžká, měla nějaký výkon, aby byla profi třída a krom toho za necelých 16tis + lišta a řetěz jako dárek... celý příspěvek > |  |
|  | Homelitka 4016 help, 15.2.2010 No to snad vydrží :) teda doufám je 2roky záruka a servis mám ve městě pod kopcem 4km, ale stejně tu Homelitku chci sprovoznit snad časem až na ni budu mít náladu :) |  | Homelitka 4016 help, 15.2.2010 Tak už jsem to vyřešil, koupil jsem si HQ346XP doufám, že vydrží více než Homelitka 4016 :) snad jo ještě že teď jsou v akci :) |  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 srada je vtom, že ta klika nekope, nebo zkusit nastavovat bez klínku mm po mm jenže kdo má pořád sundávat ten kryt na ten ventilátor :) sice řeším již jinou pilu, ale chci, aby tato jela jinak tady mám ještě jednu takovou babičku s ležatým válcem a... celý příspěvek > |  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 ta už se mi vyšroubovala 2X |  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 Co se týče kvality za rozumnou cenu, tak si ta pila za ty peníze na sebe už dávno vydělala |  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 to je teda pravda už nad tím sedím 3 dny :) |  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 heh no tak pokud je mají v HÚ míjet, tak se pootočila hřídel v klice poněvadž klínek je tam jak má být v tom ventilátoru, ale když je píst v HÚ tak na hřídeli je drážka natočená zpět tudíž jak magnety míjejí modul, tak je píst za HÚ no fajne pokud to... celý příspěvek > |  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 no měl by být natvrdo a je na klínku pokud ovšem tyto pily od žabožroutů nemaj nějaký fígl v modulu zapalování |  |
|  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 V úvodu jsem již psal, že táto závada je odstraněna a to způsobem vyfrezovanim dražky na klinek v přesné poloze původního klínku, tato anomalie se vyskytuje u 2T motorů pokud je nastaven za HÚ tudíž se zapálí naopak, ale u pily mi to připadá... celý příspěvek > |  | Homelitka 4016 help, 12.2.2010 Zdravím všechny, mam Homelitku 4016 jela parádně až do nedávna, když jsem řezal tak najednou zakuckala střelila do karburatoru a konec.
teďkom popíšu na co jsem řišel a udělal takže vadné gufero, ulítlý klínek na magnetu, tyto závady odstraněny pro... celý příspěvek > |  | Husgvarna 346xp, 11.2.2010 Zdravím chlapi potřebuji znát nějaké zkušenosti a názory na Husgvarnu 346xp nebo volit něco jiného? od husgvarny? chci hořčíkovy obal ne plastak!! |  | Výběr tlakové myčky, 10.2.2010 tak po dlouhém rozhodování mapování trhu polsko, slovensko, česko. A sbírání informací jsem si objednal Sistema TR 5 a kartáč XL. Jsem zvědavý jelikož do ted jsem myl vše pouze malou 6 kg myčkou. Tu dám asi do garáže na pevno na zed a velkou nechám... celý příspěvek > |  | Výběr tlakové myčky, 8.2.2010 dobrý den, prosím o radu, Makita HW 130, Karcher 5.55 jubilee+T400, nebo nějaký Lavor do 7500,- nebo TR 5 Sistema, použití ne auto, pouze zámková dlažba 250 m2 dva krát ročně, omytí zateplené fasády, plastové a drhnuté omítky od plísně a prachu a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|