Příspěvky uživatele - 208.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak očistit starou terru, 13.7.2012
Ja tak myju motorku co dva roky pred technickou uz nekolik let. videl jsem par videi jak lidi chteji rozdelat ohen pomoci benzinu a co benzin dokaze. ale o tom co zminujete jsem neslysel necetl nikdy. coz neznamena ze neverim :)
Jak upravit vozík za auto (koule) pro fungující připojení za Vari nebo Agzat?, 4.2.2011 Obsahuje fotku
Tak to nedoporučuji. Než dělat závěs, sežeňte si zadní nápravu s brzdami. Např Trabant a pod. Já mám z nějaké Audiny a tu můžete i uprostřed zkrátit, pokud by šířka byla velká. Svařit rám, např z desek podlahu, z otočné židle sedačku, páku brzdy... celý příspěvek >
Jak upravit vozík za auto (koule) pro fungující připojení za Vari nebo Agzat?, 4.2.2011
Já Vám ten závěs zítra nafotím. Na jakou dopravu to potřebujete?
Jak upravit vozík za auto (koule) pro fungující připojení za Vari nebo Agzat?, 4.2.2011
Já Vám to mohu nafotit. Je to do závěsu malotraktoru, ale nepoužívám to, neboť nemáme vozík za auto a mám udělaný vozík za Vari Hondu. Jinak ten kulový kloub neudrží oje vodorovně, to je jen na krátké převezení vozíku, žádný lesní terén.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika