|
Příspěvky uživatele - 3.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradí někdo, co je to za rostlinu?, 8.7.2011  Dobrý den, kytičku mám po babičce, ale nikdy za 15 let nekvetla. Až letos. Víte někdo, co je to za pokojovku? Děkuji J. |  | Poradí někdo, co je to za rostlinu?, 28.6.2011  Dobrý den, už několik let mám na zahrádce tuto rostlinu, ale vlastně nevím, co to je. Vždycky obrazí, ať ji na podzim ostříhám nebo ne. Ví prosím někdo, co je to? Můžu poskytnou i detail květu, pokud bude třeba. Děkuji J. |  |
|  | Podlaha ve skleníku - hlína nebo dlažba, 27.2.2011 Dekuji, pokusim se to delat jak mi radite. Jj to pletivo si tam dam. Jen at uz zmizte ten "hrozny" snih at muzeme zapocit prace :-) |  | Podlaha ve skleníku - hlína nebo dlažba, 27.2.2011 Super dekuji. Jinak mam seminka melounu: Lestra F1(vysev 4 mesic/sklenik, vysadba 5 mesic sklenik), cukrovy meloun (5-7 mesic ven vysit), pak vodni meloun sugar baby (5 mesic vysit ven), a vodni meloun crimson sweer (5 mesic vysev ven). rada bych... celý příspěvek > |  | Doporučili byste mi tenhle skleník?, 4.2.2011 Jeste bych rada vedela, zda uvazujete o prodlouzeni vaseho skleniku.
Dekuji Misa |  | Doporučili byste mi tenhle skleník?, 4.2.2011 Jeste bych rada vedela kolik mate schudku do skleniku a jestli je to vyhodnejsi mit tu pestebni plochu nadzvednutou a udelanou cesticku.
dekuji Misa
A take jestli je zajisteno dostatecne vetrani, kdyz je tam jen jedno okenko stresni. |  | Doporučili byste mi tenhle skleník?, 4.2.2011 Jsem rozhodnuta si sklenik koupit, mzslim ten co mate vy. Sice si zatim koupim jen zakladni verzi plus zakladnu a pristi rok bych si koupila prodlouzeni, myslite, ze je to rozumne vuci tvorbe zakladu nebo je lepsi koupit hned ten rozmer co mate vy... celý příspěvek > |  | Doporučili byste mi tenhle skleník?, 2.2.2011 Vas sklenik Eco Grow EC33 v zakladnim provedeni si myslim je dost maly [197cm na 232cm] je mozne v takovem skleniku pestovat rajcata, papriky, okurky a jahody v 'normalnim;mnozstvi. jinak co pestujete vy ve Vasem prodlouzenem skleniku.
Dekuji... celý příspěvek > |  | Doporučili byste mi tenhle skleník?, 2.2.2011 dekuji za odpoved a co znamena to z polykarbonatu nebo muze byt i sklo helios, nebudu pouzivat vytapeni. Ach jo mam fakt dilema. Preci jen sklenik 2x3metry od VP za 18000Kc neni vubec mala investice. taky me presvedcila konstrukce z valcoveho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|