|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Melounoviště 2011, 14.7.2011 mne skutecne Mirku nasazuji melouny plody az pote co se na den az dva ochladi, jinak to padá... | | Jak zamezit klování plodů zeleniny, 14.7.2011 Zdravím, nyní dozrává zelenina na poli a neprijemne jsme zjistili, ze pravdepodobne straky klovají do plodů lilků, rajčat a paprik. Může mi prosím nekdo poradit? - jake atrapy nebo neco jineho mate odzkouseneho? dekuji M. | |
| | Zahradní kala, 14.7.2011 nebylo to Lído ve Vasem pripade prezimovani a namnozeni pomoci semene? - mohlo vypadnout a prelehat do dalsiho roku | | Nejchutnější rajčata, 14.7.2011 tato odruda Mirku je kerova nebo tyckova?? nicmene plodna je velmi :) | | Nejchutnější rajčata, 13.7.2011 nektere plody SM jiz meni barvu dooranzova, odruda Federle-konkurent SM je asi pozdnejsi, nicmene vypadaji uzasne
jinak vsechny odrudy prakticky az ta na suseni dozraly, z kazde uz lze neco snist | | Nejchutnější rajčata, 12.7.2011 i mne Mirku zraji rajsky, krome Tigerelly, Black From Tula a Zlatavy samy baby... | | Dýně hokaido - hybrid, 11.7.2011 nevim, zda jsou hybridni, ale je pravda, ze existuje vice odrud (nejen oranzove)
Jinak se chci optat ostatnich, jak vam zatim tykve plodi, ukazte klidne fotky, at se pokocháme :) | | Macešky, sedmikrásky, 9.7.2011 priblizne za 5-7dni se dostavily vysledky | | Macešky, sedmikrásky, 9.7.2011 nejdulezitejsi je teplota a to bude asi problem, idealni je mezi 13-17st takze optimum v prumeru 15st, ja je mam na podzimni kveteni jiz napikyrované a na jarni je vyseji dalsi vikend... | | Melounoviště 2011, 9.7.2011 tady je Turek jeden :) | |
| | Melounoviště 2011, 9.7.2011 rocne me prijde web pod litr...
ohledne tech melounu-to by bylo super, kdyby byly informace na webu!
jinak turecka odruda uz zvetsila plody a ma je jako tenisaky, coz jsem spokojen - prece jen je narocna a na tkanine je nemam, aspon je to... celý příspěvek > | | Melounoviště 2011, 8.7.2011 tak konecne uz melouny rostou(turecka trzni odruda)... po predeslem ochlazeni plody jiz neopadavaji a narustaji - jinak je mam bez textilie a na tomto poli byla vloni psenice :D, ted jedou :) | | Melounoviště 2011, 7.7.2011 myslim Mirku, ze by to chtelo uz napsat clanek, uz mate v merku tolik odrud, jiste by to nas vsechny hodne obohatilo! | | Neznámá kytička, 7.7.2011 Děkuji moc | | Jakou zeleninu na volné záhony?, 6.7.2011 jen jeste podotknu, ze u mrkve vybirejte karotku, ta je rana, klasicka mrkev by to jiz nemusela stihnout! a spenat nedavejte po salatu... | |
|
|
|
|