Příspěvky uživatele - 151.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bohemia nepřekonaná, 29.10.2011
Já jsem zvyklý skladnit jablka do regálu vždy stopkou nahoru, lépe na mušce leží, a nepřevalují se.Hrušky samozřejmě ležmo, jak jinak.Dr.Peleška ale pro to měl nějaké vysvětlení, kterému jsem nerozuměl, proto se ptám.Vysvětloval to ve smyslu, že... celý příspěvek >
Bohemia nepřekonaná, 29.10.2011
Mě na fotografii pana Vysloužila zaujalo předpisové otočení plodu stopkou dolú, jak to doporučoval pan Peleška v jednom časopise.Jen nevím, jaké to má konkrétní přednosti.Podle mého laického uvážení bych řekl, že nákaza spory hniloby, nebo plísní... celý příspěvek >
Čí to je hovínko?, 29.10.2011
Kocouři své exkrementy zahrabavají, kor když je to na sypkém popelu, toho můžeme vyloučit.Pak by to mohl být ježek, něco lasicovitého, nebo nějaký psík
Proč neprorazil General Leclerc, 28.10.2011
Erika přitom nepatří mezi úplně nové.Někde jsem nalezl registraci 1995,ale některé prameny uvádějí jeji vznik už roku1985,ale v různých žebříčkách kvality je na jedněch z prvních míst. Dekoru jsem taky viděl na prvním místě na nějaké... celý příspěvek >
Jakou ranou slivoň?, 27.10.2011
Jakou má chuť? Je aspoň trochu aromatická?Dá se jíst už za polovinou července, nebo je třeba čekat, až přezraje?Četl jsem, že vybarvuje v prvním týdnu července, je to pravda?
Staré odrůdy jabloní, 26.10.2011
Já bych přidal taky Matčino-výborná podzimní odruda.Malinové, i Panenské.
Vzdálenost meruňky od ostatních stromů, 23.10.2011
Ano, běžnému majiteli zahrady laikovi, který má dost místa k výsadbě, a může si dovolit větší rozestupy, kdy taky těžko odhaduje jak bude stromek vypadat, jakou bude mít velikost, šířku, je lepší poradit standartní rozestupy, které jsou popsány na... celý příspěvek >
Vzdálenost meruňky od ostatních stromů, 22.10.2011
V mém případě mě snad omlouvá velikost mé zahradky, kde rozestup 3 metry je velký luxus.Na wang. jsem sadil 1.9m, ale jak to dopadne?
Rakytník, roubování - už to někdo zkoušel?, 22.10.2011
Ještě jsem neviděl ani keř, ani plod, tak bych rád věděl, zda mají plody jadérka, a výhonky nevyrostly z nich.
Našel jsem toto- V intenzivním ovocnářství jsou nejčastěji používané pásové výsadby při sponu 5 - 6,5 x 3 - 4 m na podnoži meruňkový semenáč nebo myrobalán (300 - 400 – 650 str/ha) a na podnoži St. Julien ve sponu 5 – 5,5 x 3 – 3,5... celý příspěvek >
Záleží, na jaké podnoži je naroubována.Jestli je naroubována na bujnější podnoži-semenáče meruňkové, broskv. semenáše, myrobalán,tak sázet nejblíž 2.5,a více metrů.Jestli je roubována na slaběji rostoucí podnoži-wangenheimova, st.julian-A, wa x wa,... celý příspěvek >
Rakytník, roubování - už to někdo zkoušel?, 22.10.2011
Děhuji pane Josefe, i ostatním.Díval jsem se na internet, a odruda Hikul tam nebyla, možná ji nenabízejí přes web, a jezdit daleko se mi nechce.Už jsem o něm četl před půl rokem na jiném webu, ale už tam neprodávají vůbec.Moje řešení je takové,... celý příspěvek >
Rakytník, roubování - už to někdo zkoušel?, 21.10.2011
Napadla mě jiná myšlenka.Co kdyby tu byla možnost naštěpovat rakytník na nějakou podnož, která by neodnožovala, a neprorůstala do širokého okolí.Je taková příbuzná rostlina, na kterou by se to dalo provést?Nemůžu si dovolit, a ani nechci rozkol se... celý příspěvek >
Velikost stromu Rubinola a Rozela, 20.10.2011
Rubinola patří mezi bujnější odrudy, ale na podnoži M26,která je středně, až slaběji rostoucí Vám z toho velký strom nevyroste-takový akorát zákrsek.V tomto případě by se stromek hodil i na drátěnku, do stěny. Rozela patří mezi slaběji rostoucí... celý příspěvek >
Jak na Decoru?, 19.10.2011
Žádná hruška není samosprašná, ale pyl se klidně dostane i na větší vzdálenosti, třeba od souseda.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika