|
Příspěvky uživatele - 138.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
gloxinie - uhnívají nebo co, 14.7.2007 Mám poprvé letos gloxinie (loni lístky udělaly malé hlízky, letos jsem je zasadila) - zeminu lehkou spíš písčitou, hlízy těsně pod povrchem. Vyrašily, ale z 9 sazenic jich 5 dostalo jakousi chorobu, sotva lístky povyrostly, zešednou, snad zahnívají a... celý příspěvek > |  | mám stovky cibulek tulipánů a narcisů - co s tím?, 9.7.2007 Ráda se s vámi podělím, ale jak už jsem sdělila, cibulky jsou menší a barvy jsou pomíchané. Nejpozději do konce července je roztřídím a pak vám pošlu balíček (mail mám poznačený - ozvu se). MS |  |
|  | Usychání afrikánů, 4.7.2007 Afrikány pro slimáky jsou doslova hit a milují je i ptáčci zpěváčci - ti je vyzobnou kompletně až v srdíčku - moje těžce zaplacené vypozorované zkušenosti:) MS |  | mám stovky cibulek tulipánů a narcisů - co s tím?, 4.7.2007 Dobrý den, po několika letech jsem vyryla cibulky tulipánů a narcisů - už málo kvetly a ztrácely se, barvy mám pomíchané. K mému úžasu je jich moc a většinou spíš menších - prosím, jak s nimi nakládáte? sázíte odděleně podle velikosti, ty nejmenší se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|