Příspěvky uživatele - 249.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak velkou vzdálenost mezi jabloněmi roubovanými na Jaderničce?, 12.3.2011
Mám tytéž zkušenosti a potvrzuji, že není dobrá kombinace bujnější odrůda na Jaderničku, dokonce i vlastnosti odrůdy se podnoží výrazně ovlivní co do chuti, barvy a skladovatelnosti.
Jak ostříhat tuto jabloň?, 11.3.2011
Strom reaguje tak jak může, protože má nadváhu kořenů a na jakékoliv nadměrné odstranění vlků bude reagovat stejně. Jsou dvě možnosti. Některých perspektivních vlků se ani nedotknout a ty "odsouzené" jenom mírně přikrátit a až v dalších... celý příspěvek >
Jak ostříhat?, 10.3.2011
Obecně platí, že hruška roste pyramidálně, strmě vzhůru a zrovna tato na obrázku roste téměř vzorově a nic bych s ní nedělal. Jinak riskujete ještě bujnější a strmější růst. Takto se přibrzdí možná hodně zakvete a zarodí a i větve se odkloní.
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011
Polykarbonát propustí dovnitř meně světelné a blízké nifračervené energie v porovnání se sklem. O co méně propustí o to lépe izoluje konvekční složku tepla, hůře je to s vlnovou délkou od ohřáté půdy v oblasti radiace, ta makrolonem nebo... celý příspěvek >
Wagenerovo, Zvonkove, Parkerovo, Gustavovo trvanlive, 13.2.2011
Už jsem o něm psal zde. Nesplnilo naděje. Navíc málo tyto jabloně plodily.
Aká je to odroda, 10.2.2011
Souhlasím, že Idared má nezaměnitelnou chuť a já jí říkám někdy "pitralonová" a někdy "acetonová", prostě tak nějak to jemně připomíná toto aróma.  Pěstoval jsem Idared hodně ale jak stromy přijdou do stedního věku, tak ta... celý příspěvek >
Konáre odchádzajú, 2.2.2011
Mne takto odchází Stanley, trošku i JOJO a rostlino lékářská "vizita" na místě stanovila verdikt "Monília laxa".
Zastrihnutie do korunky, 1.2.2011
"Vidím to špatně s výchovou tohoto stromku". Převzal dominanci už terminál a už chce založit novou korunu výše. Postranní větvě jsou příliš odkloněné a ty nějak se do růstu nepohrnou. Podle mne by bylo lepší odřezat všechen boční obrost,... celý příspěvek >
Prosím, určení výborné odrůdy, 25.12.2010
Trochu se to podobá na odrůdu starší "Jeptiška - Železné jablko".
Altanova, 19.12.2010
Pěstoval jsem obě ryngle a musím přiznat, že podle zkušeností a ve zhodě s pomologií má v mnohých vlastnostech Zelená renklóta navrch. Je to zejména přeprava a jiné, ostatně je to tržní odrůda.
Ako uchovať vrúble, 16.12.2010
Po mnoha letech sbírání zkušeností jsem to provozoval takto. Rouby zásadně odebírám těsně před "pohybem" mízy asi tak 3 týdny před roubováním járovin. Ruby uchovávám ve studeném sklepě nebo v chladničce. Co je důležité u peckovin, nespěchat... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika