|
Mladé jabloně, 9.11.2010 já bych dal prusvitne letni ale jsou i lepší odrudy ale me ta chut chutna ;) |
 |
Moření česneku přípravkem Merpan, 8.11.2010 pokud ti to neleží 14 dni nekde v koutu a delaš to vlastne tech 30 min jak se ma tak by učinna latka mela byt pořad stejne učinná... |
 |
|
 |
Angrešt a mech, 5.11.2010 Tak oříčina je jasna příliš vlhko to mechy milují... náprava? no tech je více otazka co vam vyhovuje... ručne odstranovat, stříkat třeba kuprikolem či jinym postřikem a nebo skalici zelenou to mech taky nemusí, natírat vápnem kminek a nebo to nechat... celý příspěvek > |
 |
Poraďte prosím, co je to za hmyz, 5.11.2010 no je to záhada... pořid foto, video hod to na facebook a youtube a nák se dohrabem pravdy..;) |
 |
Vápnění kmenu stromů, 3.11.2010 tak nejak jsem si to myslel taky ale mam dost mechu na strome a dost kyselou pudu kterou se snažím upravit a tak me to nezabije když to udelam, ale taky se me to moc estetcky nelibí a da se
to řešit jinak... |
 |
Vápnění kmenu stromů, 3.11.2010 spíše než o učel me jde o spravnou dobu zda ted na podzim či až velmi brzy na jaře |
 |
Jaký postřik mám použít?, 2.11.2010 Strupovitost na jabloni nejlepe Baycorna jaře, ted mužete preventivne i Championem či kuprikolem jablone merunky či broskve a další |
 |
Je to begonie?, 27.10.2010 ano je ;)) |
 |
Moření česneku přípravkem Merpan, 22.10.2010 nejlepe zasadit a puda "přes noc " zamrznout ;) |
 |
Starkrimson, 22.10.2010 poradí nekdo? |
 |
|
 |
Čím stříkat plevel v jahodach, 20.10.2010 nikdo nema zkušenosti? |
 |
Jak poznám, kdy jablka otrhat?, 18.10.2010 přesne tak ovšem čím pozdeji utržene tím menší doba skladovatelnosti |
 |
2 hlavní výhony, 18.10.2010 no jeden stech dvou ;))) chce to foto |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.10.2010 už týden si hraji na hnojaře 80 kolec k stromkum, budoucim bramboram, zelenine a okrasne zeleni ;) |
 |
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 12.10.2010 ted nestříhat určo ja využívám tzv. šiitův řez což je řez nekdy na konci června viz. tu. mam odzkoušeno a stromy maji nasady bohate a i pozdeji kvetou ale k velikosti stromu po 3 letech už to ani nebude potřeba. |
 |