Příspěvky uživatele - 42.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zmizelé slepice - kdo, co?, 31.1.2011
Také si myslím, že to byla kuna. U nás se kuna zabydlela ve stodole. Ulovila na zahradě bažanta a přitáhla si k otvoru pod vraty do stodoly. Všude bylo plno sněhu ale krve nikde ani kapička. Zakousla ho za hlavou a zřejmě hned krev vypila.... celý příspěvek >
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 31.1.2011
"pekna vecička- by me zajimalo kdo to tak sleduje " Jak to myslíte, pane Novosade? Třeba já to nejen sleduji, ale i používám pěknou řádku roků a asi nejsem sama? Zahrada je u nás hlavně moje hobby a tak pro zahradu pracují hlavně... celý příspěvek >
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 31.1.2011
Pro pána 180.36: semínka paprik a rajčat vysévám 10 až 7 dní před úplňkem. Také se vždycky nemohu dočkat prvních výsevů a proto pár roků nazpátek jsem s výsevem pospíchala a vysévala jsem papriky a rajčata už v únoru. Zkusmo jsem ale vysévala i o... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika