Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tovární malotraktor na silnici, 13.6.2009
Jistota je povinné ručení, rozhodně je ve vyhlášce a kategoriích skupina vozidel -  7. Kategorie vozidel S se člení na * Ss - pracovní stroj samojízdný je zvláštní vozidlo s vlastním zdrojem pohonu, konstrukčně a svým vybavením určené pouze... celý příspěvek >
Nastavení karburátoru u Homelite 350, 13.6.2009
Fando, umět doladit pilu po netu, to bych nemusel mít dílnu a ostatní kolegové také :-). Jen těch neplatičů by asi podstatně přibylo ! Rozhodně vám připadne "línější, vláčnější" než HQ 257. Kroutící moment je jinde, vrchol výkonu také. Impuls, jen... celý příspěvek >
Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 13.6.2009
44.35, docela bych vám i věřil, ale jedno popírá druhé, bohužel.  Zenoah koupila Husqvarna, proč tedy HQ nepoužívá tuto techologii?  Navíc technika Strato Charged není nic víc než předvýplach čerstvím vzduchem! "Imidž", proč není... celý příspěvek >
Nastavení karburátoru u Homelite 350, 12.6.2009
Zdravím Franto, nastavení mi "sedí", olej STIHL můžete snížit na 1:40, jede-li déle na tento olej, umaže to. Žere? Ta nikdy nebyla skromná! Nádrž má téměř 0,7 l (689 ml). Svíčku je potřeba s prodejcem dohledat v tabulce záměn Champion x NGK... celý příspěvek >
Křovinořez Garden King - Tv products, 12.6.2009
Myslet, nebo spíše nemyslet si můžete cokoliv, dnes a denně nás všechny přesvědčuje praxe, ČOI a další "ostříži" o opaku! Pro vaše užití ale myslím za cenu jaká je nabízena, bude dostačující. K.P. , křovinořezy jsou kategorizovány od 1,2 kW výše !... celý příspěvek >
Křovinořez Garden King - Tv products, 12.6.2009
Martine, nechci vás odrazovat, navádět k jiným značkám, ALE, uvědomte si zásadní rozdíl. Vyžínač x křovinořez. To je jako osobák, sedan a kamion s návěsem! První reklamní trik spočívá v názvu křovinořez, popis s možností pokácet kmeny o průměru až 15... celý příspěvek >
Zásilková zahradnictví, 10.6.2009
Tak jsem jim taky zrušil objednávku.Jsem rád že jsem si přečeti Vaše připomínky.Uvidíme jestli seozvou.
Strhaný závit sviečky, 9.6.2009
Vyrábí a prodává se několik druhů tzv. vložek na opravu závitů. Struny, trubičky a pod. Navštivte nejbližší autoservis a poptejte se na tuto technologii, zda ji mají (Heli-Coil, Wurth, Berner a co já vím ještě), hlavu dobrý mechanik ani nedemontuje a... celý příspěvek >
Nastavení karburátoru u Homelite 350, 9.6.2009
Dobrý večer pane F.S., nejdříve vás malinko opravím. Karburátor tam je Walbro HDC 23 a pila je Homelite 350 SL AUTO, čistá 350 měla HDC 21. Jakékoliv hodnoty nastavení dané výrobcem, jsou hodnoty základní a od nich se provádí vlastní nastavení při... celý příspěvek >
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 5.6.2009
Vážení a pane IP 94.76. Omlouvám se všem, teprve nyní jsem zjistil, jaké je skutečné/interní označení křovinořezu Marunaka TH 48 DX PRO. Takže uvádím na pravou míru: Papírové označení stroje V28W - osazen motorem Kawasaki TH 48 DX - Hmotnost bez... celý příspěvek >
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 5.6.2009
A nebo také zde.
Stihl 041AV, 5.6.2009
Tak jsem shlédl fotky karbce. Membrány po smrti, vahadlo nastavené dobře a celkem ujde, ale benzín se s takovou čerpací membránou do válce nedostane. VYMĚNIT! Karbec, máte-li kde, vyčistit v ultrazvuku. Motor spálí jen vstříknutý benzín.
Křovinořez - tvar řidítek, 5.6.2009
Radku, na jak velké ploše jste tuto zkušenost získal? Ono to je více o celkové zkušenosti s prací s křoviňákem a je rozdíl ve vyžínání zahrádky a např. sečení louky. Jak už to tu padlo, je to i o nastavení závěsů, výkonu stroje a v neposlední řadě o... celý příspěvek >
Křovinořez - tvar řidítek, 4.6.2009
Zdravím Petře, typ řidítek B, je určitě lepší, záleží však na rozloze. Takto svažitý terén ale vyžaduje alespoň částěčnou praxi s křovinořezem! Jinak záruka se řídí Občanským zákoníkem, to znamená uplatnit u prodejce. Nejlépe by bylo dotázat se u fi.... celý příspěvek >
Stihl 041AV, 4.6.2009
Pokud nechytla ani na vstříknutý benzín stříkačkou, tak palivem to není! Odtrh 0,35 - 0,40 mm, předstih 2 - 2,5 mm před HÚ! Předstih na tem "cigaretový" papírek, tedy rozepnutí kontaktů, spíš podle té vačky víc ke 2 mm, čiže k HÚ. Biely... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika