Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bruska řetězů Dolmar 340, 5.10.2009
3/8", 0,325" je rozteč/vzdálenost mezi třemi čepy řetězu, tj. 1 čep - 3 čep. 1,1 1,3 1,5 1,6 - to jsou síly vodících zubů řetězů, drážka v liště je vždy mírně širší. Ne, jsou řetězy 1,5 a 1,6, kde ostatní části mimo vodících zubů jsou... celý příspěvek >
Stihl MS 190 - jednoručka - dotaz, 5.10.2009
Zdravím Jendo, je to tak, jen trošku poopravím J.S.. Tryska H není pevně nastavená, ale pevná! ZAMA C1Q S46A je karbec s pevnou tryskou H a množství paliva při vysokých otáčkách dává její dimenze. Dalším, zaplať bůh opuštěným pokusem byl karbec na MS... celý příspěvek >
Výměna filtru u křovinořezu Stihl, 3.10.2009
No stále jsme jen u teorie a víte proč? Dosud jste nenapsal model křoviňáku! Jak máme vědět jaká hadička tam je? Jedna je tažena průchodkou z gumy, druhá má osazení, jedna je dokonce nad nádrží dvojitá!  Ač se to nezdá, to je dost zásadní
Výměna filtru u křovinořezu Stihl, 3.10.2009
Už jsem to tu psal ve vláknu... Jonsered...odvzdušnění nádrže. Prázdnou nádrž otevřete, z drátu si udělejte háček a staňte se "rybářem". Vylovte filtr s hadičkou, hadičku zajistěte opatrně vně nádrže, vyměňte filtr a poté zpět. Závěr celé... celý příspěvek >
Co to je?, 1.10.2009
Já jsem nepsal, že na koláži je T.piluna, ale že ho mám na STOLE! Štít to jasně dokazuje, že T.piluna to není. Nožky jsou roháčům velice podobné, ovšem několik druhů tesaříků je má také. Konkrétně piluna ve varietě která leží předemnou. Jsou téměř... celý příspěvek >
Co to je?, 1.10.2009
Přátelé, hezká přestřelka, ale všude od každého něco, nikde však náznak skutečné pravdy. Pan Vysloužil nevynesl ortel, pouze zpochybnil roháče, "pan Včetička", dobrý pokus A. Popelková! I ta fotka, mimo hlavy je na ní některý z tesaříků ! Žijících v... celý příspěvek >
Borovice - problém, 30.9.2009
Pane Rychtařík, já s těmito dřevinami pracuji v takovém rozměru, že aplikovat jakýkoliv postřik na sypavku, by znamenalo použít přinejmenším vrtulník. Přidat hořčík, vápník do půdy formou substrátu, granulí můžete, název přípravku, dávkování, jistě... celý příspěvek >
Borovice - problém, 30.9.2009
Ony anamorfní plodničky (tmavé, podélné "jakési pruhy"), tam jsou a začínají se tvořit na zasychajících jehličkách, naplno se rozvinou na suchých, opadaných jehlicích. Takže sypavku bych zcela nezavrhoval, ostrá hranice svědčí také o... celý příspěvek >
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 29.9.2009
Ad 2) Toto při řezání nastat nemůže, protože i volný řetěz se "opře" do drážky lišty, takže řezný břit se nezakloní pod "omezovák". Tomu by nasvědčoval tvar článku pod zadním čepem, tedy pod řezným zubem. V případě "zaklánění... celý příspěvek >
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 29.9.2009
Naprosto souhlasím, navíc, ale je to možná jen můj dojem, některé zuby nemají stejnou délku a dost výrazně. Je to ten zde již diskutovaný "bezpečnostní řetěz" a s tím bych do proschlého akátu šel jen za trest. Lepší by byla fotka řetězu přímo na... celý příspěvek >
Zkusenosti s Homelite HBC 45SB, 29.9.2009
Majitelem značky Homelite je koncern TTI (Techtronic Industries), který ještě vlastní mimo značky Ryobi také např. AEG, Milwaukee. MTD majitelem rozhodně není.
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009
Ano pane Superservis, zase váš běžný "problém" se čtením! A co jsem napsal daleko výše, před záležitostí elektro? Který jste sem ostatně naprosto od věci zatáhl právě VY ! Zase se snažíte mlžit a děláte ublíženého!
Přesně 1b, kostka - kondenzátor, termostat, bimetal, či podobné, tepelná ochrana, to jsou prvky např. u STIHL MSE 140 - 180, elektronický modul MSE 200, 220.
O5 nic, jen mlha a smrad! Kam tedy řadíte MC elektro ? Ty mají hlavně velké ventilátorové kolo.
Pane Superservis, omyl s "přepěťovovou" jsem vysvětlil, "nadproudovou " jste zatím nevysvětlil. Já se také netočím na "přetěžení".
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika