Příspěvky uživatele - 78.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana proti okusu, 19.10.2011
Chtěl bych se zeptat jak odpudit či odehnat srnky aby mi neokusovali růže.
Prosím o radu určení rostlin, 19.10.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den včera jsem byl ve městě a viděl jak rozkopávají bagrem trvalkový okrasný jakýsi záhon který před 3lety za velký peníze budovali zeminu i s rostlinami nakládali na liazky a vozili na skládku plazivé jehličnany mochny skalníky a tu u který... celý příspěvek >
Boj se spodní vodou, 30.1.2011
Můj problém s jezírkem. Mám fóliové jezírko udělané vbývalé jímce na vodu. V jezírku jsem udělal přepad aby se držela hladina např při dlouhých deštích a odtékají i nečistoty z hladiny. Po novém roce při oblevě se zvedla hladina spodní vody natolik... celý příspěvek >
Jak Vám letos přežívají ryby, 30.1.2011
Nevím proč ale letos po novém roce jak přišlo mírné oteplení tak začali všechny ryby (4 karasi a jeseter) plavat i v mělké vodě a dost při povrchu. Teď se opět udělal led a zjistil jsem že je pod ním uhynulý jeseter. Všechny ryby už jsou zase u dna,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika