|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda rajčete, 22.1.2011 B.F.Tula jsem mel jeste mam a neni spatna, idealni do salatu, je to hodne stavnata az vodova odruda, proto je vhodna do salatu, co se tyce rajcat pod maso, mela by se vybirat tzv.italskeho typu, ja pestuji San Marzano, ovsem je to docela pozdni... celý příspěvek > |  | Péče o vinnou révu, 22.1.2011 Chtěl bych prosím slyšet názor vinaře jak by zhodnotil budoucí podmínky pro révu, nejbližší stanice je cca 15-18km od nás, teploty jsou dosti podobné, možná v zimě mají chladněji, proto počítám s pár desetinami navíc, a menší ubrání mm srážek, jinak... celý příspěvek > |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 22.1.2011 vedle sebe jsem je nemel, takze hodnotím jedno z lonska a druhe predlonska... nicmene Bejbina jsou urcite tezsi, neco jako odruda Spencer, kterou mam radeji nez Bejbino... |  | Nejchutnější rajčata, 22.1.2011 u me plodilo Policcino vice nez u Mirka, melo bez problemu 10 vijanu, chutove bylo perfektni, ale souhlasim s Mirkem, že to praskání bylo nehorazne, vse praskalo, takze do zapekaci misky s Gorgonzolou a piniemi bylo idealni :-D |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 22.1.2011 V pohode, kazdy pestuje jinak dle svych moznosti |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 22.1.2011 no jistě, přesně to jsem myslel... sázet po jedné, ale blíže k sobě |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 22.1.2011 kdyz jste zminil vzdelani - ja ho mam take a jine nez 1cky na matur.vysvedceni jsem nemel - ale o vzdelani jste se zminil Vy, proto se musim hajit! nicmene treba hybr. odrudy typu Fantazia je hřích sazet po 2ks, navíc je statisticky dokazano - dle... celý příspěvek > |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 22.1.2011 zahradnik A.L. pal, ze jsem zde uvedl, ze se maji sazet rajcata do skleniku-vzdyt to neni pravda! jen jsem uvedl, ze sazim po jedne rostline!!! u paprik sazim po jedne, pravda-feferonky po 2, nicmene pokud sazim po jedne tak rostliny na konecne... celý příspěvek > |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 21.1.2011 v tomto tematu se to jiz probiralo... Kdy a jak zasít rajčata a papriky? vzdy po jedne rostline, obzvlast u hybridnich odrud |  | Sieberz - katalog, 21.1.2011 vzdy je lepsi si vybrat na miste-rekneme, ze objednavani cibulovin je jeste jako jedine v pohode, ale ostatni material-trvalky, kere si kupte radeji v zahr.centru ci primo u zahradnika, a o te Albizii - je tu na ni tema tak se podivejte, tento... celý příspěvek > |  |
|  | Tomel japonský (Dyospiros kaki), 21.1.2011 stacilo by najit pestitele co je prodava a vybrat si, navic vam poradi, ja se na to take chystam |  | Tomel japonský (Dyospiros kaki), 21.1.2011 i odrudy oznacovane jako samosprasne nejsou zcela samosprasne, vzdy bude lepsi, kdyz si poridite dve rostliny, ale u Starkla to radeji nezkousejte, nepise v katalogu o jakou odrudu se jedna, takze muzete koupit tak akorad zajice v pytli-navic pokud... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 21.1.2011 take bych to tak videl-orezat do staeho dreva a dat nekam do chladna, kolem 0st by to bylo super, rozhodne chce ale chlad, klidne i lehky mrazik... pokud chcete, namnozte si aspon fikovnik pooci tech zelenych rizku, dejte je na svetlo do vody,... celý příspěvek > |  | Kdy a jak zasít rajčata a papriky?, 20.1.2011 presne tak..si pamatuju jak deda vyseval nebohy papriky zac.unora a vzdycky se divil jak to, ze mu plodi pozdeji a ma je ve skleniku a ja na poli a on o 50mnm niz nez ja, proste chudery nez se vzpamatovaly, ze maji najednou vic svetla tak bylo skoro... celý příspěvek > |  | Kdy a jak zasít rajčata a papriky?, 20.1.2011 tak to je poprve, co se muj trmin vysevu jak rajcat tak paprik s nekym shoduje :-D |  |
 |
|
|
|