|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011 jeste chci dodat, ze rostliny kvetou a plodi velmi dobre, jediny rozdil oproti rostlinam ze skleniku je ten, ze jsou rostliny nizsi... ale pestovani venku muze byt uspesne i v Cechach - nadmorska vyska, mikroklima - at uz obce nebo jen kryte budovy a... celý příspěvek > |  | Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011 u nas posledni léta v zime snih a -15az-18, v lete sucho, teploty nejvyssi z ČR (kazdorocne ke 39)...takze tim chci rict, ze skutecne nemusi byt clovek z Moravy, aby vypestoval teplomilnou zeleninu, v podstate staci najit mikroregion |  |
|  | Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011  bohuzel foto lilku ze zahonu nemam, jen sklenikovych, ale muzu vam ukazat plody venkovniho fikovniku nebo venku kvetouciho artycoku, ktere jsou jako lilek teplomilne, za to narozdil od nej je mam nafocene... nemusite byt z j.Moravy, abyste meli... celý příspěvek > |  | Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011 tak ja pestuji lilky venku i ve skleniku s uspechy a nebydlim na jizni Morave :-D |  | Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011 cukety mam rad, ale jeste vic si vsichni pochutnavame na lilku, upotrebeni je jeste vetsi :-) |  | Hokaido tykve - kvetou, ale nerodí, 24.1.2011  nemyslite nahodou tuto? |  | Odrůda rajčete, 24.1.2011 mel jsem tyto odrudy hned jak se objevily na trhu, jsou vcelku odolne a plodne, chutove vsak maji jiste rezervy, proto letos z klasickych si zakupuji odrudu Torino F1 - ovsem kvalita je zde ocenena a je tudiz drazsi (osivo) |  | Hokaido tykve - kvetou, ale nerodí, 24.1.2011 ano svazenka, znama rostlina na zelene hnojeni je cennou medonosnou rostlinou, jiste bude mimoradne vhodna! |  | Sázení meruněk a broskví na podzim, 23.1.2011 Zdravím, jaká podnož bude nejvhodnejsi pro merunky do pH 6-6,3, hnědozemě... (340m.n.m), případně poradte odolne odrudy proti monil.vadnutí, díky! |  | Kdo zná tuto rostlinku, 23.1.2011 existuje jeste bila odruda, jedna profi nase firma prodava semena- je to spise pro zahradniky nez hobby baleni, v katalogu pisi, ze se ma pri pestovani venku prikryt netkanou textilií a omezit zalivku.. |  |
|  | Osvědčená odrůda cukety, 23.1.2011 po 4letech si letos zas vyseju cuketu, obvykle at vysadim jakou chci tak plodi vsechny az moc, ze se to nikdy ani nezdela :-) pro letosek chci barevnou zmenu a tak mam semena Bětka F1 uvidíme... |  | Kdo zná tuto rostlinku, 23.1.2011 ja to tipuji na Delphinium grandiflorum - ostrožka, tato se obvykle pestuje jako jednoleta, ale myslim, ze i tato by mela byt kratkoveka trvalka... |  | Odrůda rajčete, 23.1.2011 ja jsem tedy kerickove zcela zavrhl - plodily tedy opravdu enormne, ale pod tihou se to pak valelo poze mi, zaprselo a hned byly plody obalene od zeme, nektere chytly plisen - ne bramborovou, ale nejakou hnilobu an plodech - byla to odruda Denár,... celý příspěvek > |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 23.1.2011 CITUJI:
Ale co se týče výsadby paprik, tak skutečně se sází po dvou. Mám na to vzdělání. Že vy je sázíte po jedné to je klidně možné, nebojte se je dát po dvou.
ja se nebojim sazet po dvou, ale proc to budu delat, kdyz budou nizsi sklizne-zbytecne... celý příspěvek > |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 23.1.2011 Přesně toto jsem měl Brede nam mysli je tomu tak! |  |
 |
|
|
|