|
Příspěvky uživatele - 158.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňka nekvete, 21.5.2008 Jo a ještě bych se rád zeptal na to, jestli vadí maeruňkám tůje. Soused je má za plotem a jsou k merunce tak 10metrů, vadí ji to?Děkuji |  | Meruňka nekvete, 21.5.2008 Děkuju za odpoveď. Velmi mi to pomohlo. |  |
|  | Meruňka nekvete, 20.5.2008  Zdravím všechny zahrádkáře, mám doma už druhým rokem meruňku a ještě nikdy nekvetla. Byla vždy pravidelně řezána. Má plno listů. Meruňka je situována na jihu. Ranní slunce na ni nejde, četl jsem v časopise, že ji to v zimě vadí. Hnojil jsem ji... celý příspěvek > |  | Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 28.6.2007 Právě jsem si koupila semínko wistárie, a teďka jsem si přečetla, že mi nepokvete. Co stím dá se naroubovat? |  | bouganvilia, 28.6.2007 Už ji mám druhý rok, přezimovala v pohodě, samozřejmě doma. Mám jí moc pěknou, ale bohužel nekvete. Hnojím jí, zalívám a nic. Loni mi kvetla ja ko blázen a letos nic. Poradíte co sní, aby mi rozkvetla? Díky Miluška. |  | Výběr elektrické pily, 21.2.2007 Dobrý den, také zvažuji koupi pily Dolmar ES 2140 a budu vděčný za jakékoliv informace. Můj e-mail je kohout52 zavináč centrum.cz ,děkuji |  |
 |
|
|
|