|
Příspěvky uživatele - 158.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co proti pihatosti plodů, 25.8.2012 Takže je to houba teda.A nevíte co se proti tomu používá |  | Co proti pihatosti plodů, 25.8.2012  hruška |  |
|  | Co proti pihatosti plodů, 24.8.2012 Dobrý den mám takový problém s hrušní, na plodech jsou takové černé skvrny a já nevím co s tím prosím poradte. |  | Můžou se pálit švestky napadené šarkou?, 11.8.2012 Děkuji moc za informaci |  | Můžou se pálit švestky napadené šarkou?, 11.8.2012 Dobrý den maám takový problém švestka má šarku a nevím jestli je můžu naložit do sudu. |  | Nemocné listy, 28.6.2012  Před časem nám zmrzly plody a postupně opadaly. Nyní usychají listy, opadavaji predcasne dolů. Zatím je napadena jedna větev, ale na zbytku listů jsou malé červené tečky.
Čím ji ochránit. Děkuji Martin
|  | Meruňka má nemocné listy, co teď?, 8.5.2011  Dobrý den, mám problém s meruňkou, objevily se mi na ní hnědé listy, nejde o úžeh? Co bych s ní měl teď udělat? |  | O jakou chorobu vinné révy se jedná?, 6.8.2010 rostlinu mam od Starkla- odruda Žlutý Muškát, ale nejsem si jistý.
Děkuji |  | O jakou chorobu vinné révy se jedná?, 5.8.2010  Dobrý den, před časem se mi na Révě objevila tato choroba. Nikdy jsem ji nestříkal žádnou chemií. Jedná se o padlí, resp. jakým přípravkem ji mám postříkat. |  | Nemoc Rododendronu, 24.4.2010 Rašelina tam je a dokonce je pohnojeno hnojivem na rododendrony. Čím je tedy způsobeno červenání listů? |  |
|  | Nemoc Rododendronu, 20.4.2010 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jakou nemoc má můj rodendron-viz foto- nebo co mu schází. Na internetu jsem se dočetla, že by mělo jít napadení houbami. Je situován v polostínu, jsou mu 4 roky, zatím nekvetl. Přihnojuji ho hnojivem na... celý příspěvek > |  | Rada s pěstováním, 18.3.2010 Roste moc dokřiva asi, nevíte někdo, jak se jmenuje? |  | Rada s pěstováním, 18.3.2010  Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaký název nese květina z obrázku. Mám ji už nějaký rok.
Potřebovala bych ji přesadit a nevím jak ji seříznout.
Děkuji |  | Mountfield TDL 484 TR B, 31.5.2008 Mě taky prská, mám tu samou, rok starou, nechcípá, ale když přidám a uberu plyn tak prská, nebo když je v tahu... jen ale občas. gumový cuflík na hadičce se vrací normálně. |  | Meruňka vs. tůje, 28.5.2008 Dobrý den, mám dotaz jestli vadí, když je meruňka od tůjí vzdálená tak 8metrů. Někde jsem četl, že tůje a meruňka si lezou na nervy, je to pravda? |  |
 |
|
|
|