Příspěvky uživatele - 36.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Strupovitost kaktusů, 6.2.2011
Bydlím v domě a je pravda, že letos se topí více, než dříve. Pokud přežijí, tak je dám příští rok mezi okna (nikdy by mě to nenapadlo). Teď je zkusím něčím pořádně postříkat, abych se těch potvor zbavila. Moc děkuji za pomoc.
Strupovitost kaktusů, 5.2.2011 Obsahuje fotku
Už mám fotky, omlouvám se za zdržení, měla jsem problémy s počítačem.
Strupovitost kaktusů, 27.1.2011
Foto vložím po víkendu, děkuji.
Černé tečky na citrusovníku, 27.1.2011 Obsahuje fotku
Zapomněla jsem dodat, že je umístěn v chladné chodbě (15°C) a objevilo se to až v zimě. Přidávám i obrázky.
Strupovitost kaktusů, 27.1.2011
Dobrý den, moc prosím o radu. Na kaktusech se mi objevují strupovité skvrny, od ostnů se to rozšiřuje až to pokryje celý kaktus. Žádné škůdce jsem nezpozorovala, ale třeba jsem něco přehlédla či zanedbala. Prosím poraďte mi...
Černé tečky na citrusovníku, 27.1.2011
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může způsobovat černé tečky všude na citrusovníku (listy i plody)? Když jsem to zkusila přetřít prstem, měla jsem ho červený. A jak se toho zbavit? Moc děkuji za všechny názory.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika