|
Příspěvky uživatele - 142.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Durman, 27.1.2011 Na obrázku od hajank5 je zrejmě jiný druh. To co jsem viděla na stránkách byla obrovská rostlina, skoro bych řekla, že to byl strom a trumpety byly obrovské a svěšené dolů. Poradíte kde koupit rostlinu? neznám nikoho, kdo by tuto rostlinu měl. Dá se... celý příspěvek > |  | Durman, 26.1.2011 Na stránkách "pochlubte se balkonovkami", jsem viděla nádherný durman v květináči. Chtěla bych se zeptat, jak se takový durman v květináči pěstuje a kde se dá sehnat? Kupuje se semínko, nebo rostlinka? |  |
|  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 23.1.2011 Ty durmany to je teda fakt krááása.To jsem ještě neviděla.Nemám slov, fakt nádhera!!!Gabi |  | Okna na sever - přežijí moje kytičky?, 23.1.2011 Okna jsou střešní, ale sluníčko jimi nesvítí, aspoň ne teď v zimě v létě nevím, bydlím zde od listopadu a taky jsou asi 50cm na výšku okna po celé délce bytu těsně u země.Je to totiž byt v historickém centru, tudíž takový atypický Gabi |  | Okna na sever - přežijí moje kytičky?, 22.1.2011 Dobrý den. Přestěhovala jsem se do krásného prostorného střešního bytu, bohužel všechny jeho okna jsou na sever, tudíž žádné sluníčko, ale světla myslím dost. Chci se zeptat, přežijí tam moje kytičky jako jsou ibišky, kroton, ficus benjamina,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|