Příspěvky uživatele - 115.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 26.1.2011
A jakým způsobem je rychlíte?
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 26.1.2011
To neni zvláštní, ty které se na podzim prodávají v obchodech se musí zakrýt, jinak opravdu kvetou jen mezi listy. Ty o kterých píšete jsou rychlené, tzn. speciálně upravené- říká se tomu preparace. Ty opravdu kvetou jako ty zjara na zahradě.
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 25.1.2011 Obsahuje fotku
A takhle vyrostly asi za 2 týdny.
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 25.1.2011 Obsahuje fotku
Kornouty se sundají, když cibule naraší do velikosti 5-6 cm., to jsou ty dva krajní.
Odrůda rajčete, 24.1.2011 Obsahuje fotku
Kdo si chcete opravdu smlsnout, zkuste žlutou Goldkrona.
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 22.1.2011 Obsahuje fotku
A další
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 22.1.2011 Obsahuje fotku
Tady jsou ty fotky. Uvnitř kelímku je kornout z černého papíru, jal cibule nakvétaly, tak jsem je sundaval a pak takhle kvetly.
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 22.1.2011
Při rychlení se musí na cibule nasadit kornout, aby byly ve tmě a stvol narostl do délky. Pak se teprve kornout sundavá. Pokusím se najít fotky a dát je sem.
Okurky nakládačky, 17.1.2011
Výborná je též odrůda Mira F1
Odrůdy paprik, 17.1.2011 Obsahuje fotku
S odrůdami Corno di Toro   (červená i žlutá varianta) mám celkem dobré zkušenosti, jsou jen trošku pozdnější. Obrázek je z druhé pol. října
Papriky na rok 2011, 17.1.2011 Obsahuje fotku
A takové sklízím
A takhe vypadají před výsadbou do foliáku
Já vysévám (asi 25 odrůd) do plastů od nanuk. dortů, pak přesadím do kelímků a dopěstovávám na balkoně ve čtyřech akvárkách(slouží jako pařeniště).výsev provádím asi kolem 25 ledna, vysazuji asi 60 sazenic.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika