|
Příspěvky uživatele - 67.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zvednute rajciny, 9.4.2012 Přijde mi to, jako kdyby byly porušené kořínky.
|  | Co do skleníku než zasadím papriky, 2.3.2010 Přesne tak to dělám také, ředkvičky, kedlubny a salát... Sázím to tak, abych tam později mohla dát papriky a hadovky dozadu mezi nasázené rostliny... Než se papriky rozjedou všechno je už pomalu pryč... |  |
|  | Jak pěstovat Solanum jasminoides, 1.11.2009 Ahoj,
tak jsem konečně díky vám zjistila, co mám na zahrádce (dárek od známé k novému baráčku), také se mi od července úžasně rozrostl, mám jej v závěsném květníku, šlahouny dliuhé cca 1,5 metru, květy nádherné, tak doufám, že přezimuje.zalévala... celý příspěvek > |  | zaštipování rajčat, 30.6.2008 Tak co teď s tím - stonek je slabší a nechal jsem 1 nebo 2 výhony, které jdou do stran, když je uštípnu moc toho nezbyde - díky za radu |  | zaštipování rajčat, 23.6.2008 Potřebuji poradit jak zaštipovat výhony - stále mi rajče roste do stran a málo do výšky, dole se mi vytvořili už tři silné větve a nevím jestli mám něco odštípnout- díky za radu |  | Informace o zimovzdorných bambusech, 21.9.2007 Může být bambus zasazený ve stínu a bude tam prospívat. Slunce má až odpoledne. Děkuji zi |  | Sekačky Stiga, 27.6.2007 Mám též stiga 47 turbo s pojezdem, vybíral jsem dlouho a myslím že za tuto cenu lepší sekačku neseženete. Hlavně perfektní skelet, ložiska, centrální nastavení, a dobré zpracování některých detailů. Jakou určité mínus se mi zdá pouze materiálové... celý příspěvek > |  | Jakou rotační sekačku?, 29.4.2007 co říkáte na řadu alko power line - konkrétně model 5300 HR ( motor Honda 4.5 ps) - docela se mi zamlouvá - nemáte někdo zkušenost ? Vybírám ještě mezi mcculloch m7053d s motorem BS ( 7ps), ale mám pocit , že nemá moc kvalitní uložení kol. |  | Jakou rotační sekačku?, 27.4.2007 a co husqvarna R 145 ?? teď ji mají v akci za necelých 11000. Nemáte někdo zkušennost? |  |
 |
|
|
|