Příspěvky uživatele - 67.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zvednute rajciny, 9.4.2012
Přijde mi to, jako kdyby byly porušené kořínky.
Co do skleníku než zasadím papriky, 2.3.2010
Přesne tak to dělám také, ředkvičky, kedlubny a salát... Sázím to tak, abych tam později mohla dát papriky a hadovky dozadu mezi nasázené rostliny... Než se papriky rozjedou všechno je už pomalu pryč...
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 1.11.2009
Ahoj, tak jsem konečně díky vám zjistila, co mám na zahrádce (dárek od známé k novému baráčku), také se mi od července úžasně rozrostl, mám jej v závěsném květníku, šlahouny dliuhé cca 1,5 metru, květy nádherné, tak doufám, že přezimuje.zalévala... celý příspěvek >
zaštipování rajčat, 30.6.2008
Tak co teď s tím - stonek je slabší a nechal jsem 1 nebo 2 výhony, které jdou do stran, když je uštípnu moc toho nezbyde - díky za radu
zaštipování rajčat, 23.6.2008
Potřebuji poradit jak zaštipovat výhony - stále mi rajče roste do stran a málo do výšky, dole se mi vytvořili už tři silné větve a nevím jestli mám něco odštípnout- díky za radu
Informace o zimovzdorných bambusech, 21.9.2007
Může být bambus zasazený ve stínu a bude tam prospívat. Slunce má až odpoledne. Děkuji zi
Sekačky Stiga, 27.6.2007
Mám též stiga 47 turbo s pojezdem, vybíral jsem dlouho a myslím že za tuto cenu lepší sekačku neseženete. Hlavně perfektní skelet, ložiska, centrální nastavení, a dobré zpracování některých detailů. Jakou určité mínus se mi zdá pouze materiálové... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku?, 29.4.2007
co říkáte na řadu alko power line - konkrétně model 5300 HR ( motor Honda 4.5 ps) - docela se mi zamlouvá - nemáte někdo zkušenost ? Vybírám  ještě mezi mcculloch m7053d s motorem BS ( 7ps), ale mám pocit , že nemá moc kvalitní uložení kol.
Jakou rotační sekačku?, 27.4.2007
a co husqvarna R 145 ?? teď ji mají v akci za necelých 11000. Nemáte někdo zkušennost?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika