Příspěvky uživatele - 254.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký druh švestky na slivovici?, 13.9.2007
Dík panu Zavřelovi za příspěvek, Jojo bude asi nejjistější i s ohledem na to, co píšete výše, že Hanita by možná mohla trpět houbovými chorobami, což je u nás také problém. Lokalitu v údolí Ponávky jste určil přesně. Milena P.
Jaký druh švestky na slivovici?, 12.9.2007
Pročítám tuto diskusi, protože bych ráda vytypovala odrůdu nové švestky do naší zahrádky. Na naší staré švestce domácí jsem cenila ještě jiné vlastnosti než pálení, a sice dlouhou sklizňovou periodu. V průběhu několika týdnů až do mrazu je bylo... celý příspěvek >
pukání plodů černého rybízu, 17.7.2007
Předloni jsem vysadila keř černého rybízu Ojebyn, letos měl poprvé úrodu, bohužel část plodů popraskala a opadala. Netušila jsem, že rybíz může praskat, protože u starších keřů jiné odrůdy se takový problém neobjevil.
Jake ostruziny na zahradu, 27.6.2007
Já staré odplozené výhony každý rok na podzim bez milosti vyřežu. Nechám jen ty, co vyrazily letos a druhý rok na jaře jsou obsypané květy.
Černý rybíz, usychání větví, 27.6.2007
Několik let mám problém s pomalým usycháním už dvou, ale hlavně tříletých a starších větví na černém rybízu. Na jaře normálně vyraší, odkvetou, ale listy i plody už jsou menší, nedaří se jim a po sklizni definitivně uschnou. Přitom od kořenů vyráží... celý příspěvek >
sekačka yard-man, 8.6.2007
Zajímalo by mne, zda má někdo zkušenosti se sekačkou yard-man YM 6021CK, nebo vůbec s touto značkou?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika