Příspěvky uživatele - 173.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Acer palmatum Artopurpureum, 26.6.2007
Děkuji moc za rady, zkusili jsme ho dát znovu do země a budu se "modlit" ať se vzpamatuje.   Jana
Acer palmatum Artopurpureum, 25.6.2007
Moc prosím o radu, zakoupila jsem tento javor (cca 1,2 metru)  v kontrajneru na konci května, pravidelně jsem ho zalévala,  měla jsem z něho moc velkou radost. Minulý týden jsme byli pryč, když jsme se v sobotu vrátili, měla jsem oči pro... celý příspěvek >
Conika, 11.6.2007
Prosím o radu, mám doma koniku zasazenou do koryta. Začala mně prosychat a to jednotlivé jehlice Slyšela jsem, že by jí mohl napadnout nějaký neviditelný škůdce. Můžete prosím poradit, čím jí mám postříkat, abych jí zachránila. Moc děkuji za radu.... celý příspěvek >
thuje reznutí, 27.5.2007
Mám problém, již třetím rokem mám vysazený plot z thúji, krásně doposud rostl, ale dnes jsem se všimla, že je jich pár prorezlých, poradíte, jak mám proti tomu bojovat, občas přihnojím hořkou solí, tak nevím, jestlí spíš nemají sucho.
mravenci na skalce, 27.5.2007
Dobrý den, poradí někdo, jak se zbavit mravenců na skalce, ještě před rokem tam nebyli, asi jsem si je donesla s nějakou skalničkou. Dík
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika