|
Příspěvky uživatele - 173.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Acer palmatum Artopurpureum, 26.6.2007 Děkuji moc za rady, zkusili jsme ho dát znovu do země a budu se "modlit" ať se vzpamatuje. Jana |  | Acer palmatum Artopurpureum, 25.6.2007 Moc prosím o radu, zakoupila jsem tento javor (cca 1,2 metru) v kontrajneru na konci května, pravidelně jsem ho zalévala, měla jsem z něho moc velkou radost. Minulý týden jsme byli pryč, když jsme se v sobotu vrátili, měla jsem oči pro... celý příspěvek > |  |
|  | Conika, 11.6.2007 Prosím o radu, mám doma koniku zasazenou do koryta. Začala mně prosychat a to jednotlivé jehlice Slyšela jsem, že by jí mohl napadnout nějaký neviditelný škůdce. Můžete prosím poradit, čím jí mám postříkat, abych jí zachránila. Moc děkuji za radu.... celý příspěvek > |  | thuje reznutí, 27.5.2007 Mám problém, již třetím rokem mám vysazený plot z thúji, krásně doposud rostl, ale dnes jsem se všimla, že je jich pár prorezlých, poradíte, jak mám proti tomu bojovat, občas přihnojím hořkou solí, tak nevím, jestlí spíš nemají sucho. |  | mravenci na skalce, 27.5.2007 Dobrý den, poradí někdo, jak se zbavit mravenců na skalce, ještě před rokem tam nebyli, asi jsem si je donesla s nějakou skalničkou. Dík |  |
 |
|
|
|