|
Příspěvky uživatele - 188.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Presazeni josty, 3.8.2011 jen bych pridal informaci o pokracujicim zakorenovani. Ve vode se ujalo skoro vsechno a uz jsou i korinky pekny, jen mam zatim strach to dat ven, abych je neposkodil. Z druhe poloviny, co jsem nastrkal do substratu se mi ujala ani ne 1/3. Zbytek... celý příspěvek > |  | Choroba na cuketě?, 3.8.2011  ted jsem prijel ze zahrady a chci zadat nove tema, no jenze uz tady je. Asi mam totez, prijel jsem na zahradu a jak kdyby nekdo postrikal cukety bilou barvou. Strikal jsem okurky Ridomilem, tak jsem lehce presplichl i cukety, ale asi to nebylo to... celý příspěvek > |  |
|  | Mrkvová, 31.7.2011 mrkve a cukru bylo cca kolik? Docela me to zaujalo, vyzkousel bych. |  | Zarostle jahody, 30.7.2011 svete div se, oba rozdelene trsy se ujaly, maji se velmi dobre a maji nasazeno. |  | Zarostle jahody, 13.7.2011 neni proc se omlouvat. mel jsem se vic ptat. |  | Zarostle jahody, 8.7.2011 tak to jsem spatne pochopil, ale jsem clovek opatrny, tak jsem to vyzkousel pouze na jednom. Odnozema samozrejme mnozim normalne. |  | Zarostle jahody, 8.7.2011 tak jsem jeden kericek vyzkousel rozdelit a bohuzel oba vysledne usychaji a to jsem je poradne prolil. |  | Presazeni josty, 5.7.2011 neslo o to, ze by rostly pred ocima a tedy bych sel rezat dalsi. spis mi jde o to za jak dlouho by mohly byt naznaky korinku v zemine. Je to bohuzel z nouze ctnost, bylo mi lito ty ostrihany kusy vyhodit. jeste bude muset kapku zastrihnout, tak... celý příspěvek > |  | Zarostle jahody, 5.7.2011 jsou to staleplodici. loni hodne odnozovaly, letos praktick ynic. sekundarni trsy tam ale urcite jsou. Zvazoval jsem je vytrhat, ale mel jsem strach, ze poskodim i hlavni. Muzu sekundarni trsy zasadit na nove misto? |  | Zarostle jahody, 5.7.2011 Po destich mi silene zarostly jahody. Mraky listu uplne zakryly kvety i plody, ktere jsou jiz nasazene. Muzu ty listy prostrihat at se k jahodam dostane nejake slunicko? |  |
|  | Presazeni josty, 4.7.2011 takze dnes jsme jostu ostrihali, neco aspon stacilo dozrat. Nadelal jsem rizky, pul dal do substratu a pul do vody. Mam do vody ci substratu pridat nejake hnojivo at ji pomuzu? za jak dlouho bych mohl pozorovat, ze se chytla, at kdyztak muzu oriznout... celý příspěvek > |  | Plisen rajcat?, 22.6.2011 prvni byla strikana ta druha. tam jsem strikal i okurky a vino. Neni tam postizena jedina rostlinka. |  | Plisen rajcat?, 21.6.2011 vymyval jsem to poradne, kazdopadne jsem si rekl, ze to klidne mohlo byt, takze jsem ted koupil jiny na strikani hnojivy ochranymi postriky. Ale kdyby tam byl, tak by ty rostlinky odchazely vsude, ale deje se to jen na jedne zahrade. NA druhe neni... celý příspěvek > |  | Presazeni josty, 21.6.2011 se sousedem bohuzel neni zadna domluva. je to dvacetilety floutek, samozrejme od tatinka bourak a uz kaci vse na co prijde. bude tam jen trava a parby. naprosta senzace . Jeho zahrada ma cca 1000m2, byly tam krasne merunky, jablone, rybizy,... celý příspěvek > |  | Presazeni josty, 20.6.2011 Dobry den, kamaradovi se zmenil soused na zahradce a ma ted problem. mraky let rostla josta jak chtela, je ted nadherna, obrovska, mraky plodu. Bohuzel je u plotu a zasahuje i na sousedni zahradku. minulemu majiteli to nevadilo, ba naopak, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|