|
Příspěvky uživatele - 75.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zelenina do stínu?, 18.2.2012 Která zelenina by tak ještě nejlépe snesla zastíněné části záhonků? Slunce tak do oběda.
Díky. Daniela. |  | Poraďte palmu nebo jinou vyšší dřevinu, 21.10.2011 Do bytu by se nám hodila palma nebo jiná dřevina - vysoká 3-4 metry na kmínku - aby většina listoví byla až nahoře. Nahoře může být dost mohutná, dole štíhlá, aby se dalo okolo chodit. Můžete mi poradit některé vhodné druhy? Prosím s ohledem na... celý příspěvek > |  |
|  | Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 20.1.2011 Tady zakladatelka (zapomela jsem se prihlasit) - taky Daniela
Dekuji moc, necham to teda prirode a uvidime, snad to bude OK. Tady je to zjevne bezny problem, maji to vsichni. |  | Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 18.1.2011 Slezl sníh a je to tam - asi na 15% trávníku. Trávník jsme zakládali loni napodzim, hnojeny byl podle navodu na hnojivu, shrabaný, posekaný mozna na 6cm?
Mozna jsem to mela cekat, vsimla jsem si snezne plisne uz loni v okoli.
Preventivni rady jsem... celý příspěvek > |  | Jak poznám letní/zmní pór?, 5.10.2010 děkuji, vykopu :-) DT |  | Jak poznám letní/zmní pór?, 5.10.2010 asi se mi budete smát. Koupila jsem sadbu pórku v tržnici a teďka řeším, jestli je letní, nebo zimní. Nevíte někdo, jak to teďka poznat? Barvu má spíše pastelovou (vyblitou) než sytě zelenou. dík. |  | Zebrovaná cuketa - co to bylo za odrůdu?, 25.7.2010 Jojo, nejspis jo - akorat jsem to nenechaval narust az takhle obri.
diky moc - prej Giallo di Napoli |  | Zebrovaná cuketa - co to bylo za odrůdu?, 25.7.2010 Předloni jsem měla báječné zebrované cukety. Byla plazivá, plody byly do velmi velké velikosti víceméně bez semen a dužina žlutooranžová. Letos jsem si chtěa tuto úžasnou cuketu dát zase, zasadila jsem tedy "cuketu zebrovanou" - není... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|