Příspěvky uživatele - 75.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelenina do stínu?, 18.2.2012
Která zelenina by tak ještě nejlépe snesla zastíněné části záhonků? Slunce tak do oběda.  Díky. Daniela.
Poraďte palmu nebo jinou vyšší dřevinu, 21.10.2011
Do bytu by se nám hodila palma nebo jiná dřevina - vysoká 3-4 metry na kmínku - aby většina listoví byla až nahoře. Nahoře může být dost mohutná, dole štíhlá, aby se dalo okolo chodit. Můžete mi poradit některé vhodné druhy? Prosím s ohledem na... celý příspěvek >
Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 20.1.2011
Tady zakladatelka (zapomela jsem se prihlasit) - taky Daniela Dekuji moc, necham to teda prirode a uvidime, snad to bude OK. Tady je to zjevne bezny problem, maji to vsichni.
Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 18.1.2011
Slezl sníh a je to tam - asi na 15% trávníku. Trávník jsme zakládali loni napodzim, hnojeny byl podle navodu na hnojivu, shrabaný, posekaný mozna na 6cm? Mozna jsem to mela cekat, vsimla jsem si snezne plisne uz loni v okoli. Preventivni rady jsem... celý příspěvek >
Jak poznám letní/zmní pór?, 5.10.2010
děkuji, vykopu :-) DT
Jak poznám letní/zmní pór?, 5.10.2010
asi se mi budete smát. Koupila jsem sadbu pórku v tržnici a teďka řeším, jestli je letní, nebo zimní. Nevíte někdo, jak to teďka poznat? Barvu má spíše pastelovou (vyblitou) než sytě zelenou.  dík.
Zebrovaná cuketa - co to bylo za odrůdu?, 25.7.2010
Jojo, nejspis jo - akorat jsem to nenechaval narust az takhle obri. diky moc - prej Giallo di Napoli
Zebrovaná cuketa - co to bylo za odrůdu?, 25.7.2010
Předloni jsem měla báječné zebrované cukety. Byla plazivá, plody byly do velmi velké velikosti víceméně bez semen a dužina žlutooranžová. Letos jsem si chtěa tuto úžasnou cuketu dát zase, zasadila jsem tedy "cuketu zebrovanou" - není... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika