Příspěvky uživatele - 210.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr tlakové myčky, 8.2.2010
prosím pana Roberta, je vidět, že jste už něco rozebral. Obdivuji znalosti. Bravo. Prosím Vás o radu - Makita HW 130, Karcher 5.55 jubilee(zde mě láká kartáč T400), nebo čekat na ten Lavor superwash 1600 poradte prosím nedoporučujte mi nic dražšího... celý příspěvek >
Konopí, 7.11.2009
Za jak dlouho mi zhruba vyroste rostlinka, a kdy ji mám zastřihnout? v jakém patře dík
Ochrana trvalek před zimou, 18.10.2009
Pokud jsou to trvalky, tak je můžete zasadit jak to počasí dovolí. Pro mě je jednodušší když koupím trvalky na podzim a není už hezké počasí, tak je zasadím do zeminy i s kontejnerem, sázím je vedle sebe do uvolněného zeleninového záhonu a na jaře... celý příspěvek >
Fenka dělá loužičky, 18.10.2009
Dobrý den, dneska jsem na tomto diskusním foru poprvé, tak nevím, jestli je tady můj dotaz namístě. Mám fenku křížence, 11 let, je doma. Asi před 4 měsíci začala mít problémy s močením, močila i 10 minut po kapkách. Navštívila jsem s ní veterináře,... celý příspěvek >
Změna barvy květů chryzantém, 17.10.2009
chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s řízkováním chryzantém. Líbí se to množství barev, které se prodává vždycky na dušičky, obdivuji množství květů a ráda bych si takové chryzantémy namnožila, ale nějak se mi to nedaří. Vloni jsem si... celý příspěvek >
pěstování guzmanie, 28.3.2009
Někdy se stane, že zakoupená rostlina je horší kvality, může trpět nějakou chorobou či plísněmi. Tak zkuste zalévat ještě méně, zemina by měla být docela suchá, pokud stará rostlina neshnije, tak se snad dočkáte nových výhonků. Pokud je rostlina... celý příspěvek >
Bylinky na záhonku, 28.3.2009
Dobrý den, potřebovala bych poradit jaké bylinky jsou vhodné do zahrádky, ve vyšších polohách 600m.Děkuji BM
měsíčková mast - sádlo?, 28.3.2009
Dobrý den, já bych zas ráda věděla, proč nám domácí mast(vyrobená normálně na škvařeném sádle..), kterou nalejem do plastových a skleněných kelímků, uložené v chladu..SPLESNÍ.Děkuji BM
Hrachor vonný, 6.3.2009
Já bych dala k modrým lobelkám žlutý balkongold, dělá převisy dolů a ladí i barevně. Případně bakopa s bílým květem. Veruna
nocenka, 6.3.2009
Nocenka na obrázku se mi moc líbí, Ale já jsem si vloni koupila semena v OBI, měla by to být také nocenka, všechny rostlinky vykvetly žlutě, byly nízké asi tak 30 cm, Ani nevím jestly to byla letnička nebo trvalka. Tak nevím, jestli jde o jinou... celý příspěvek >
pěstování guzmanie, 6.3.2009
Guzmanii mám třetím rokem.Zalévám ji mírně do středu růžice, v zimě jednou týdně, v létě každý druhý den, odstátou vodou. V zimě dávám vodu do Pet láhve a položím ji na ústřední topení, voda je pak vlažná. Prvním rokem po odkvětu jsem ji pěstovala... celý příspěvek >
gloxinie, 1.3.2009
Já jsem sinamnožila gloxinii z odkvetlého květu gloxinie, kdy zůstanou po odvětu jen zelené lístky, dala jsem stonek s lístky do vody a až stonek zakořenil, zasadila jsem ho do zeminy. Ale stonek musí být delší, kratší stonky mi nezakořenily. Ale... celý příspěvek >
kdo má vypěstované rostliny od Lukon-glads?, 1.3.2009
Již třetím rokem si objednávám trvalky z katalogu Lukon-glads, a to z jarního i podzimního katalogu. Láká mě objednat si stále další rostlinky, protože hodně z nich jsou pro mě neznámé a chtěla bych je vyzkoušet. Ale na fotografiích jsou často jen... celý příspěvek >
bakopa, 21.2.2009
Zdravím vás Danielo, myslím že jste blázen do kytek stejně jako já, myslím že si krátíte čekání na jaro alespoň čtením o kytičkách na diskusním foru a dáváte často dobré rady. Také se snažím získat vlastní balkonovky, zkoušela jsem to s balkon... celý příspěvek >
dělení hlíz jiřin, 21.2.2009
Jsem vám vděčná za tadu, že mám přidat dolomitický vápenec, určitě to zkusím. Já pěstuji nízké truhlíkové jiřinky, docela se mi namnožily a přidávala jsem k nim rašelinu, což jak vidím bylo špatně a jiřinky sice nakvétaly, ale poupata žloutla a... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika