Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotogalerie zahradních jezírek, 22.7.2010
Moc pěkné, taky třeba vodní hyacint.
Hnůj, 22.7.2010
Stromečky bezpečně spálíte, v rámci "aby se měly dobře" jsme takhle zrušili kumoi a třešeň, vykopali díru, dali nedostatečně uleželý hnůj, zeminu, stromek atd. Začal krásně růst, jak se dostal novými kořeny do čerstvého hnoje byl v pryč.... celý příspěvek >
Hnůj, 21.7.2010
Čerstvý určitě ne, popálíte rostliny. Je-li dostatečně uleželý, může se použít jako mulč. Jinak možná by se dal zkvasit jako slepičáky, možná, nezkoušela jsem to. Někde jsem ale četla (stará kniha-pokojovky) hnojit zkvašeným kravincem. Třeba má někdo... celý příspěvek >
Zahradní minijezírko?, 21.7.2010
Voda zamrzla, letošní zimu bylo dlouho pod sněhem, Předcházející zimu jsem myslela, že tím jsem tedy o lekníny přišla, kupodivu přežily. Kočka by se neutopila ani v pozinkované vaně, jednak je opatrná na to, aby vlezla do vody a taky umí... celý příspěvek >
Pepino a žloutnoucí listy, 21.7.2010
Koukněte zda tam nejsou pavučinky, mohly by to být svilušky, postříkat Omithe.
Černání plodů ostružiníku a jahodníku, 21.7.2010
Mirku, nechci strašit, ale mně to připomíná spíše "sazovitost" nebo něco podobného. Nebyly tam náhodou "kamarádky" mšice? Elena
Čmeláci, 21.7.2010
Jste-li z okolí Brna, zkuste zavolat přírodovědeckou fakultu Masarykovy univerzity - zabývají se výzkumem čmeláků, třeba pomohou.
Zahradní minijezírko?, 21.7.2010
Na lekníny máme zakopaný zednický kalfas plastový kulatý obsah cca 90 l. Dostane se koupit v různých marketech se stavebními potřebami. První rok jsem svědomitě měnila vodu, na zimu vytáhla leknín. Druhý rok díky různým událostem na měnění nebyl... celý příspěvek >
Co to je? Plevel nebo něco jiného?, 20.7.2010
Ven s ním, roste velmi rychle (alespoň ty nesčetné potvory v naší zahradě), musíte ale i s kořeny, jinak Vám bude stále obrůstat.
Jak to vypadá s úrodou meruněk?, 18.7.2010
U nás na zahradě, Brno, meruněk dostatek, alespoň na těch stromcích co zbyly. Dva uschly, jestli monilie nbo rakovina nebo mrtvice, nepátrám, jsou pryč, na dvou uschla větev, na zbytku normál, jen jsou menší než jiné roky. Část no name zraje,... celý příspěvek >
Závlaha stromů - kolik vody?, 17.7.2010
Hlavně ne až ke kmeni, nechat volné místo.
Vosí hnízdo - poznáte druh vos?, 16.7.2010
Taková hnízda si staví nebo lepí sršeň obecná. V původním, celém stavu, je náherné.
Mšice na paprikách, 16.7.2010 Obsahuje fotku
K nám se do skleníku nastěhovaly pomocnice. Neubližuji jim, oni mi za to pomáhají s bojem se mšicemi (nebo -ma?).
Jak na žáby ve skalce, 16.7.2010
Nevím odkud jste, ale zkuste kouknout na internet, nějaké stdružení Brontosautů či jiných zelených se žábami docela vážně zbývá, přenáší je dokonce přes silnice a dálnice na místa jejich radovánek a po vylíhnutí zase zpět, jestli by Vám nevadili,... celý příspěvek >
Tenké skořápky, 13.7.2010
Jsem otravná s tím pískem, mají k němu někde přístup? Můj táta vždy říkal, že nepomůžou jen speciální přídavky do žrádla, vitamíny a vápník a co já vím, ale že musí mít i písek. Elena
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika