|
Příspěvky uživatele - 0.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ibišek syrský - jak na něj?, 3.4.2011 Dobrý den, já mám prosím dotaz.. Loni na podzim jsme vysadili Ibišek syrský do zahrádky, uchytil se, ale po zimě nemá vůbec nasazená pupeny.Prosím, kdy začíná jít do listů? Doufám, že neumrznul a jen se probudí o něco později.Ostatní keře mi už... celý příspěvek > |  | Žloutnutí a fleky na trávníku, 2.4.2011 dobrý den, neporadím,čím to je, ale mohu Vás uklidnit že náš trávník vypadá obdobně, přitom je setý loni na podzim.Taky jsou místa, kde tráva roste krásně, ale jsou jen okolo domu, pak je trávník řídký, slabý,světlý. A to jsme nehnojili ničním,... celý příspěvek > |  |
|  | Tmavší tráva v novém trávníku, 13.1.2011 opravuji, plochu přes 2000m2 |  | Tmavší tráva v novém trávníku, 12.1.2011 No máme plochu přes 200m2, půda je tady jílovitá, ale dříve to bylo pole a tak je na povrchu asi 50cm vrstvy ornice. Když jsme to zakládali, přijel soused, celou plochu sjel bagrem- přeoral to, jako když chystáte pole na zimu, no my to vyrovnali,... celý příspěvek > |  | Tmavší tráva v novém trávníku, 1.11.2010 Děkuji, zkusím pohledat v jiných diskuzích. Jde o to, že zahradu jsme pořádně zryli, přeorali, vyrovnali a po vysetí uválcovali, tak jsem měla za to, že je tráva všude stejně udusaná...
No uvidím... |  | Tmavší tráva v novém trávníku, 28.10.2010  Dobrý den, obracím se s dotazem, letos na podzim jsme založili nový trávník-SPORT. Všude vyrostl, je řídší, ale předpokládám, že na jaře zhoustne.Je také proplevelený, něco jsme trhali ručně, ale jelikož jde po velkou plochu, budeme stříkat- dle... celý příspěvek > |  | Flekatý trávník, 28.10.2010 to mě taky napadlo, nebo nějaká čičina či jiná zvěř? |  | Proč rezaví thuje?, 16.9.2010 Já zase letos zasadila na zahradě 96 ks (asi 3 leté sazenice) thůje smaragd a po 14-ti dnech některé thůjky začaly od spodu reznout. Nevím, jestli je to přímo suché, ale mají vlhka dost- navíc bylo deštivé počasí. Psala jsem na mail internetovému... celý příspěvek > |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 31.7.2010 No já slyšela, že vysoce účinné je hodit petardu do díry a zakrýt otvor.ještě jsem to nezkoušela, ale balík petard už mám nachystáno.Zrovna teď se mi na zahrádce usídlil, asi krtek, a ne, že by si vybral místo, kde nic neroste, ale nastěhoval se... celý příspěvek > |  | Vřetenová sekačka TC 32 Me, 30.7.2010 no ona nemá sběrný koš, tak se proto ptám na zkušenosti. |  |
|  | Vřetenová sekačka TC 32 Me, 28.7.2010 Tak to jsem zvědavá- koupili jsme s manželem ruční vřetenovku Alko a teď upravujeme terény, takže nás sekání čeká. máte s ní někdo zkušenosti? |  | Azalka a rododendron - červené listy, 24.2.2010 mě zase po zimě, jak slezl sníh, zůstal rhododenron jako ubožáček.Větvičky má, ale listyjsou jakoby uhnilé či slabé a jakoby padaly.Tak nevím, zda ho ostříhat, jestli je to přirozená reakce po zimě, kdy byl pod sněhem, či odchází. |  | Usychající levandule - plíseň?, 24.2.2010 já bych to oschlé taky ostříhala... |  | Pěstování vřesů a vřesovců - stříhání, 24.2.2010 No já mám taky problém- několik vřesů (myslím že erica vulgaris) mi po zimě úplně oschlo, tak jsem je te%d střihla až k půdě. Vzejde z toho něco? jde vlastně o jeden druh, protože ty další, co zůstaly pod sněhem pěkně zelené, tak zatím nestříhám-ale... celý příspěvek > |  | Rašící cibule, 24.2.2010 No já včera vyšla na zahradu, kouknout, jestli po roztátém sněhu vůbec něco vykukuje a hle-narcisy, hyacinty a krokusky pučí ze země.Jsem z toho celá rozjařená, protože už se nemůžu dočkat, až vykvetou.Takže jaro je tady:-) |  |
 |
|
|
|