|
Příspěvky uživatele - 126.147
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Destilační přístroj, 8.8.2011 Já teda nevím, ale pokud někdo ochutná to, co při pálení začne tect mezi 65-78 stupni, bude si to pamatovat hodně moc dlouho, jak podle chuti tak i podle "vůně" | | Jak vyrobit kvas na žitnou?, 13.3.2011 Příprava sladu- jeden až dva dny máčet obilí (pšenice, žito, ječmen), chce to měnit vodu a míchat. potom nechat naklíčit. Já používám lísky na ovoce, na dně muší pletivo, vrstva tak pět centimetrů, překrýt folií. Během klíčení obracet -obilí se... celý příspěvek > | |
| | Jak vyrobit kvas na žitnou?, 13.3.2011 U nás v okolí třeba zrovna není ovoce až tak moc a to co je ani nestihne pořádně dozrát, jistí spoluobčané to stihnou orvat. A nesouhlasím, že by příprava obilí byla složitá a s nejistým výsledkem. Obilí se dá koupit za 3,50 za kilo. Zhruba... celý příspěvek > | | Jak vyrobit kvas na žitnou?, 12.1.2011 Já si vyrábím slad i kvas z neho sám, není potřeba přidávat žádný cukr, výtěžek je zhruba 3.5 litru (70%) na deset kilo sladu. | |
|
|
|