|
Vega HW53 SP sekačka 4v1s pojezdem, 31.5.2010 Chtěl jsem si ji taky koupit tak jsem se na ní byl podívat v prodejně a přesvědčil jsem se že to za to nestojí. Kolečka se klepou jak u ratlíka, povrchová uprava no spíš poprskání barvou boční výhoz vůle několika mm! čínský motor Šel jsem... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Al-Ko BC 4535 nebo Hecht 143, 27.5.2010 Když pominu kvalitu tak u křovonořezu je snad druhý nejdůležitější faktor právě váha. Zkuste na zádech min půl hodiny nosit 6kg a nebo 9kg a uvidíte a to většinou sekáte více jak 30min. Co se týče kvality, servisu a dostupnosti ND tak je Alko i... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Křovinořez Al-Ko BC 4535 nebo Hecht 143, 25.5.2010 Když je vidím vedle sebe tak se podle mne šetřilo na zbytečných nijak nefukčních krytech co zvedají váhu. Dokonce bych řekl, že důležitá namáhaná součást a to uchycení rukojetí na tyč je u Hechtu kovová a u Alka plastová. Takže na důležitém se u... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Al-Ko BC 4535 nebo Hecht 143, 25.5.2010 Alko 9,1Kg!!! a 1,2kW a Hecht 6kg a 1,4kW. Tení co řešit |
 |
Zahradní postřikovač, 21.5.2010 Koupil jsem si zádový Echo MS-4 a naprostá spokojenost, Perfektně drží na zádech v prodejně mi dali i meziřádkový aplikátor na herbicidy a ten Hecht nemá |
 |
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 21.5.2010 Možná některé typy na jejich řadě je vidět nesourodost Tj některé se vyrábá tam a jiné jinde. GGP a motory?:-))) Jak Mounfield propaguje žádnou čínu:-))). Motory vyrábí čínská firma Sumectools stačí si je dát s koncovkou com do vyhledávače a uvidíte... celý příspěvek > |
 |
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 20.5.2010 Pokud je to do 300E podívejte se na Hecht 548SW za 269EUR a Hecht 549 SWB za 329Eur. S některými modely od Dolmaru se dělají na jedné lince a Mounfield a Castelgardenem je tady v té cenové urovni uplně mimo. Zadejte si ve slovenské vyhledavači a... celý příspěvek > |
 |
Weibang WB 486 SB Alu, 19.5.2010 Měl jsem také sekačku Vega s 5HP motorem a musel jsem ji dát pryč. Stále zlobil pojezd a už mne to nebavilo reklamovat a dohadovat se. Zato sbírala v pohodě. |
 |
Weibang WB 486 SB Alu, 19.5.2010 Weibang je čistokrevná čína. To má s Atwerpy společného jen to, že je tam sklad pro Evropu. Nebo si někde snad myslí, že by Evropan dal svojí sekačce čínské jméno aby se lépe prodávala:-))) |
 |
Vega HW 48sp, 19.5.2010 Také jsem již řešil podruhé pojezd. Prostě přestal fungovat. Jinak seká dobře, když jezdí. |
 |
|
 |
Sekačka Hecht?, 14.5.2010 Po dlouhém čekání jsem si ji 27.dubna koupil. Sekačka perfektně balená, když ji vyndali v prodejně a vyzkoušeli zjistil jsem že mulčovací záslepka již je od výrobce na sekačce. Sekačka vypadá lépe než na prospektu. Šla na první zatažení. Dojem na 1... celý příspěvek > |
 |
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 14.5.2010 Chtěl bych mít zákazníky jako jste vy:-). Návod na nic, kvalita DODO(dodělej doma) pokud za sekačku vezmu ulomí se pacičky na rukojeti celá dodávka někde spadla a vy jste velice spokojenej:-))))). Vy jste nakupoval naposledy před rokem 89? |
 |
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 10.5.2010 Za ten či onen výrobek jistotu nemám za Hecht ano. |
 |
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 7.5.2010 Omlouvám se myslel jsem motor GGP co je na té sekačce |
 |
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 7.5.2010 GGP z Itálie? možná ze skladu a podle samolepky ale jinak čína :-) |
 |