Příspěvky uživatele - 198.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vega HW53 SP sekačka 4v1s pojezdem, 31.5.2010
Chtěl jsem si ji taky koupit tak jsem se na ní byl podívat v prodejně a přesvědčil jsem se že to za to nestojí. Kolečka se klepou jak u ratlíka, povrchová uprava no spíš poprskání barvou boční výhoz vůle několika mm! čínský motor Šel jsem... celý příspěvek >
Křovinořez Al-Ko BC 4535 nebo Hecht 143, 27.5.2010
Když pominu kvalitu tak u křovonořezu je snad druhý nejdůležitější faktor právě váha. Zkuste na zádech min půl hodiny nosit 6kg a nebo 9kg a uvidíte a to většinou sekáte více jak 30min. Co se týče kvality, servisu a dostupnosti ND tak je Alko i... celý příspěvek >
Křovinořez Al-Ko BC 4535 nebo Hecht 143, 25.5.2010
Když je vidím vedle sebe tak se podle mne šetřilo na zbytečných nijak nefukčních krytech co zvedají váhu. Dokonce bych řekl, že důležitá namáhaná součást a to uchycení rukojetí na tyč je u Hechtu kovová a u Alka plastová. Takže na důležitém se u... celý příspěvek >
Křovinořez Al-Ko BC 4535 nebo Hecht 143, 25.5.2010
Alko 9,1Kg!!! a 1,2kW a Hecht 6kg a 1,4kW.  Tení co řešit
Zahradní postřikovač, 21.5.2010
Koupil jsem si zádový Echo MS-4 a naprostá spokojenost, Perfektně drží na zádech v prodejně mi dali i meziřádkový aplikátor na herbicidy a ten Hecht nemá
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 21.5.2010
Možná některé typy na jejich řadě je vidět nesourodost Tj některé se vyrábá tam a jiné jinde. GGP a motory?:-))) Jak Mounfield propaguje žádnou čínu:-))). Motory vyrábí čínská firma Sumectools stačí si je dát s koncovkou com do vyhledávače a uvidíte... celý příspěvek >
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 20.5.2010
Pokud je to do 300E podívejte se na Hecht 548SW za 269EUR a Hecht 549 SWB za 329Eur. S některými modely od Dolmaru se dělají na jedné lince a Mounfield a Castelgardenem je tady v té cenové urovni uplně mimo. Zadejte si ve slovenské vyhledavači a... celý příspěvek >
Weibang WB 486 SB Alu, 19.5.2010
Měl jsem také sekačku Vega s 5HP motorem a musel jsem ji dát pryč. Stále zlobil pojezd a už mne to nebavilo reklamovat a dohadovat se. Zato sbírala v pohodě.
Weibang WB 486 SB Alu, 19.5.2010
Weibang je čistokrevná čína. To má s Atwerpy společného jen to, že je tam sklad pro Evropu. Nebo si někde snad myslí, že by Evropan dal svojí sekačce čínské jméno aby se lépe prodávala:-)))
Vega HW 48sp, 19.5.2010
Také jsem již řešil podruhé pojezd. Prostě přestal fungovat. Jinak seká dobře, když jezdí.
Sekačka Hecht?, 14.5.2010
Po dlouhém čekání jsem si ji 27.dubna koupil. Sekačka perfektně balená, když ji vyndali v prodejně a vyzkoušeli zjistil jsem že mulčovací záslepka již je od výrobce na sekačce. Sekačka vypadá lépe než na prospektu. Šla na první zatažení. Dojem na 1... celý příspěvek >
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 14.5.2010
Chtěl bych mít zákazníky jako jste vy:-). Návod na nic, kvalita DODO(dodělej doma) pokud za sekačku vezmu ulomí se pacičky na rukojeti celá dodávka někde spadla a vy jste velice spokojenej:-))))). Vy jste nakupoval naposledy před rokem 89?
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 10.5.2010
Za ten či onen výrobek jistotu nemám za Hecht ano.
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 7.5.2010
Omlouvám se myslel jsem motor GGP co je na té sekačce
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 7.5.2010
GGP z Itálie? možná ze skladu a podle samolepky ale jinak čína :-)
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika