Příspěvky uživatele - 48.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2013, 11.8.2013
Hm, taky to tak vidim, že nejdřív budeme sklízet tak za 2-3týdny.Nedáváme pod melouny ani černou folii, ale musim pod melouny(plody) dávat takové podložky, jelikož když leží na volné zemi tak začínají plesnivět.Každopádně letos bych hodnotil jako... celý příspěvek >
Melounoviště 2013, 11.8.2013 Obsahuje fotku
no vidíte a to je právě o tom, my bydlíme na plzeňsku cca 300m.n.m a máme je každý rok od 4-8,3kg.Máme známé ve V.Bílovicích a ty jsou rádi když je mají do 2kg..máme tady na ně dobré klima.Morava je sice klimaticky nejteplejší, ale jde to i jinde,... celý příspěvek >
Melounoviště 2013, 11.8.2013
jojo ve foliaku vypestovat melouny to clovek nemusi byt zadny expert, ja je pestuji pouze venku.
Muškáty - škůdci, 23.9.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, i já mám obdobný problém. Podívejte se na fotku v příloze. Vypadalo to takhle? Zjistili jste už jak proti tomu bojovat? Děkuji předem za odpověď Iva
Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 26.11.2011
Prosim vás.. Cabernet Cortis má dannou odolnost relativně vysokou, ale ani ta nezaručuje to že nedostane houbovku... jak jsem psal výše Donfelder mně to nechytlo, ale Cortis ano... krom knižně definované odolnosti jsou zde další faktory a to je... celý příspěvek >
Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 22.11.2011
pochopitelně, že mikroklima nemění stupeň odolnosti... ale má vliv na četnost výskytu..logické je, že tam kde je vlhčejc a teplej je výskyt pravděpodobnější..než tam kde je sušší klima.
Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 14.11.2011
Dobrý den záměna s Cabernet Cortisu není možná jelikož jsem odrůdy kupoval u Krause v Mělníce a koukal jsem jak je vyndavá z několika set řadové linie kde měl jen Cortis..Spíše si myslím, že to to věc již zmiňovaného mikroklimatu..mam na moravě... celý příspěvek >
Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 12.11.2011
Zdravim..já pěstuji 25km na jih od Plzne v 330m.n.m 100hlav Phoenixu 20 hlav Drnfelderu a 4 hlavy Cabernetu Cortis... Osobně po 4 leté zkušenosti už bych nikdy nevolil Cabernet Cortis..v místním klimatu plzešké kotliny sice dozrává velmi brzy cca... celý příspěvek >
Husqvarna CTH 126 poraďte, 28.4.2011
Dobrý den, také jsem na vážkách, dnes jsem se byl projet s tímto traktůrkem projet a musím říct že sakal skvěle ale uvidíme časem.
Cabernet Cortis, 9.1.2011
Cabernet Cortis Mam tuhle odrůdu na své vinici vedle Dornfelderu.Je to méňě odolná odrůda než Dornfelder.Sazenice prodává Vinařství Kraus na Mělníce.Je to odolná odrůda vůdči chladu (tzn že jí mohóu používat i třeba na nových vinicích v Polsku) ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika