Příspěvky uživatele - 213.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vyresit zpevneni kopecku, 8.1.2011
No ja mam dva velky a ctyri maly, a to jsou dablove, jack russell, hrabou a chytaji vse co se hybe :-) Tak ja to zkusim a pak dam vedet jak to jde :-) Uz se moc tesim, miluju tyhle tvorive prace.
Dekuji Marcelo, mimochodem taky se tak jmenuji :-) Mne by se i libilo mit to tak zarostle jako to mate vy, ale mam sest psu a zrovna sem maji pristup, takze si to moc nedokazu prestavit :-) Jak se vi, psi vykonavaji sve potreby vsude kde neco roste,... celý příspěvek >
Dobry vecer, jsem se spatne vyjadrila, prominte :-) Chci osadit kopecek, ale asi jen temi kameny. Jelikoz je to ale celkem strme a vysoke, tak proto jsem myslela osadit ji kameny spojene betonem. Lip uz se asi vyjadrit neumim, tak snad je to... celý příspěvek >
Jak vyresit zpevneni kopecku, 8.1.2011 Obsahuje fotku
Dobry vecer, na fotce mam kopecek, ktery bych chtela nejakym zpusobem zpevnit, je tam hlina, co pada kdyz prsi..jinak pod nim budou zasazene palmy, dozdobeno kurou, kameny a kaminky... Myslela jsem udelat tam neco jako zidku ale ne... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika