Příspěvky uživatele - 214.172

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloupovitý ostružiník Navaho, 8.8.2011
Jsem velmi překvapen Vašimi zkušenostmi s ostružiníkem Navaho. Je třeba říci, že se skutečně jedná o vzpřímeně (sloupově) rostoucí ostružiník. Pokud se podíváte na nějaké americké stránky, kde nemají potřebu psát nepravdy, zjistíte, že dělí... celý příspěvek >
Sloupovitý ostružiník Navaho, 8.1.2011
Dobrý den, ke stříhání ostružiníku Navaho. Během růstu se má při výšce asi 1,5-2m se musí hlavní výhon zastřihnout. Do podzimu vyroustou boční výhony, které se na konci zimy zkrátí na 20-30cm.
Grace Star, 4.11.2010
Loni jsem si v březnu objednal stromky v Tereze. celé jaro se nikdo neozval ani na další maily nereagovaly. až najednou v říjnu!!! přišel mail, že nám posílají stromky - byla jich sotva polovina z objednaných. Přešel jsem letos do... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika