|
Příspěvky uživatele - 217.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
zákrsek - vřeteno?, 7.5.2008 Zdravím všechny zahrádkáře,
na malé zahrádce bych chtěla pěstovat jabloně a jsem začátečník. Rozhodla jsem se - a nevím zda správně takto - odrůdy Letní průsvitné, Topaz a James Grieve Red na podnožích M9 (nemám moc prostoru). Pod stromky chci dát... celý příspěvek > |  | Problémy s plodností morušovníku, 12.4.2008 Morusa ma na jednom strome samcie aj samicie kvety no su aj stromy ktore samicie kvety a teda ani plody nemaju.Treba ockovat prstencovym ockovanim v juni.Najlepsie a vsestranne ovocie!!! |  |
|  | Měruňka do jílovité půdy?, 12.4.2008 Pridavam link na popisy podpnikov a tiez test novych druhov marhul.
Libor
www.uniag.sk/SKOLA/rvv/doc/ddiz/2007/ivan_jurik.pdf |  | rozmnožovanie gaštana jedlého, moruša čierna, 19.2.2008 chcel by som vedieť ako sa dá rozmnožovať gaštan jelý - okrem semenami da sa štepiť na buk, keď sú z tej istej čelade - fagace. Na akú podnož okrem gaštana jedlého sa dá štepiť. Semeno moruše čiernej, bielej vyklíči bez problémov. Čo treba spraviť so... celý příspěvek > |  | krovinorez partner alebo solo, 27.7.2007 chlapi, ako je to s Zenoah Komatsu??? Pozeral som BCZ4000DW, aleboBCZ4200CL. V cechach sa asi moc nepouziva. Mate niekto s tymto skusenost?BCZ4200CL mam na ruke za CZK13000,-. |  | Krovinorezy Zenoah Komatsu, 25.7.2007 Dobry den, ma niekto z Vas skusenosti s Komatsu BCZ 4000DW?
BCZ 4500DW sa mi zda uz velmi tazky. Alebo poznate alternativu vykon - vaha?? |  |
 |
|
|
|