|
Jak čistíte bazén?, 31.10.2016 Také jsme koupili vysavač, který měl lézt na stěny, po schodech, čistit linku a sesbírat všechny nečistoty za dne. Objednala jsem ho přes internet, protože jakákoliv předváděcí akce od prodejců byla spojena s poplatkem ca.1500kč - což by pak odečetli... celý příspěvek > |
 |
Zastřešení bazénu, 21.6.2016  Dobrý den,
také jsme hledali a hledali... srovnávali ceny a výkon. Nakonec také Alupo. Máme od nich zastřešení již tři roky - musím říci, že jsme velice spokojeni. P. Hruška tehdy přijel až k nám a my také na oplátku navštívili firmu.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Cena bazénu, 31.12.2015 Nechci Vám řešit výběr, ale já prošla také velkým a dlouhým vybíráním. Nakonec jsme šli do laminátu, protože ten cenový rozdíl již není tak velký... ale kvalita je jiná. Navíc zjistíte, že ten bazén není to nejdražší. To je nakonec to vše okolo.... celý příspěvek > |
 |
Napustit nyni bazen a vytapet tepelnym cerpadlem, kdyz neni zima?, 26.12.2015 Zdravim vsechny bazenare. Mam otazku, zda nekdo mate nyni napusteny kryty bazen a vytapite... kdyz teploty jsou okolo 10st.. a zima nikde. My ho zacatkem listopadu vypustili po svetla a nyni zvazujeme, zda prece jen opet nenapustit a nevytapet... celý příspěvek > |
 |
Pomoc při výběru bazénu, 7.1.2014 Děkuji za rady. Prostoru na jezírko by bylo až dost - zahrada je půl hektaru velká - jen mám obavy, že na jezírko by se dost špatně dělalo zastřešení... a bez zastřešení to kvůli dětem nelze.
Trochu jste mne překvapil s tím protiproudem - není to... celý příspěvek > |
 |
Pomoc při výběru bazénu, 5.1.2014 Děkuji za reakci. Já právě řešila asi nejvíce ten materiál - laminát prý praská a dělá puchýře, plast zase stárne, mění barvu, drolí se. Laminát je ale o dost dražší - dobře jednou tolik než plast.
Jaké máte negativa k protiproudu? My dospělci... celý příspěvek > |
 |
Pomoc při výběru bazénu, 5.1.2014 Zdravím všechny bazénáře :-)!
Letos na jaře chceme realizovat stavbu bazénu. Na moji poptávku reagovalo velké množství firem a já se v tom ztrácím. Prodejci plasťáků haní laminát, prodejci laminátu haní plast, a tak dále dokola. Probrala jsem se... celý příspěvek > |
 |
Jaký bazén zvolit, 8.1.2011 Mohu se zeptat na kolik Vás to od firmy Olbest vyšlo? A od koho máte zastřešení, jaký typ a za kolik? Máte protiproud? Také máme v rodině šikovné chlapy a tak většinu přípravných a závěrečných prací chceme dělat sami. Stačí 6metrový bazén pro rodinu... celý příspěvek > |
 |
Jaký bazén zvolit, 8.1.2011 Dobrý den,
obracím se na Vás, kdo se již koupete ve svém bazénu:
jaký bazén zvolit? Byli jsme u Mountfieldu - ten sklolaminát, který nám nabídli vyjde v šestimetrovém provedení téměř na třista tisíc - tedy již se základním zastřešením.... celý příspěvek > |
 |