|
Příspěvky uživatele - 103.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 11.1.2011 Pro marmisu:
Mám dojem že si z nás paní Dana dělá tak trochu legraci, ale nechci se jí "dotknout" - proto se chci zeptat paní pod zn. marmisa - jaká byla konečná chuť dýně? Dá se jíst bez úpravy? V úplně prvém příspěvku tvrdila p.... celý příspěvek > |  | Zelené dýně Hokkaido, 5.1.2011 Čím je specielní dýně Hokaido? O špagetové už jsem v TV slyšela, o Hokaidu se tady píše coby o rostlině, ale jaké má uplatnění? Ď. Z. |  |
|  | Buráky - podzemnice olejná - arašidy, 5.1.2011 Koupila jsem semena přímo v prodejně se zahradnickýma potřebama jako kuriozitu od fa SEMO. |  | Nová sezóna na zahradě, 5.1.2011 Házíte sníh do skleníku? Má to smysl? Nezdrží to práci na jaře? Z. |  | Buráky - podzemnice olejná - arašidy, 4.1.2011 Velice děkuji za užitečné rady, určitě to znovu skusím. U mých na sáčku odrůda napsaná není. Jde mně vždycky o to pokoušet něco nového. Ty oříšky se ale pak musí pražit, že? |  |
|
|
|