Příspěvky uživatele - 182.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solo 956 nebo Dolmar PS5000DH, 12.1.2013
Upravuji Solo 656,jsem se přehmátnul na klávesnici.
Solo 956 nebo Dolmar PS5000DH, 12.1.2013
Zdravím všechny odborníky.Potřebuji poradit při koupi nové pily.Rozhoduji se jakou zvolit.Solo mají u mountfieldu v akci za 9350kč, dnes jsem tam byl na ni mrknout.Dolmar jsem měl taky v rukách.Ještě mám v hlavě Husqvarnu 353.Budu docela rád za vaše... celý příspěvek >
Problémy s listy banánovníku, 27.5.2012
Mám doma dva banánovníky, na obou se mi objevuje hnědnutí listů. Banánovníky jsou umístěny na slunečném místě, pravidelně přihnojovány a také zalévány 1x týdně. Děkuji za radu.            Richard... celý příspěvek >
Copak je to za odrůdu, 4.1.2011
Přeji hezký den.Před třemi lety jsem vysadil 35 hlav Dordfelderu nechal jsem na každé hlavě dva hrozny všechny byly tak 30cm dlouhé krásné velké bobule sladkost při sběru 19 st. vymačkal jsem 18L šťávy dosladil na 24 a musím říct že je z toho dost... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika