|
Příspěvky uživatele - 30.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motúčko - elektrické kolečko, 29.8.2009 Byl o tom článek na idnes v sekci hobby. Pokud se dobře pamatuji, nosnost byla 150 kg. Hmotnost to má asi 30 kg, ale je to všechno soustředěno v náboji kola, takže námaha při vyklápění bude +- stejná jako u normálního kolečka. |  | Řasy v jezírku, 20.8.2009 Proč čekat, nalijte si tam destilku ;) |  |
|  | Jak se zbavit včel?, 20.8.2009 Reaguji tak, jak mě příspěvek naladil, ale máte pravdu, podrobnosti neznám. Z příspěvku tazatelky jsem se totiž dozvěděl jen to, že jí včely vadí, že souseda považuje za vola a že 40 včelstev ve vzdálenosti 300 metrů od baráku jí znemožnilo užívat... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 20.8.2009 Jak vám, proboha, mohou včelstva 300 m od baráku znehodnotit zahradu tak, že je k ničemu? To nějak nechápu (očekávám obligátní odpověď o alergii), protože pokud nemáte místo trávníku květinové pole, po kterém chodíte výhradně bosky, nevidím jediný... celý příspěvek > |  | Přechod z benzínu speciál na benzín naturál?, 12.8.2009 Tak třeba já používám odjakživa všude jenom Natural 95 a všechno OK (ťuk ťuk). Asi to tedy nebude žádný problém. Samozřejmě rozhodující je v tomto návod výrobce zařízení. Pokud předepisuje olovnatý benzin, pak bych řekl, že bude nutné do Naturalu... celý příspěvek > |  | Desinfekce vodních rostlin, 8.8.2009 Děkuji oběma diskutujícím za cenné rady. Podrobil jsem tedy rostlinky asi 1h koupeli ve vodovodní vodě slabě obarvené hypermanganem na růžovo a teď už jsou v jezírku. |  | Desinfekce vodních rostlin, 7.8.2009 Zdravím vespolek!
Od jednoho malého vesnického rybníka jsem si dnes donesl několik odnoží různých vodních rostlin (zevar, kyprej, i krásný růžový leknín) a teď mám trochu strach je dát přímo do jezírka, abych si tam s rostlinami nezanesl i nějaké... celý příspěvek > |  | Osvětlení jezírka, 7.8.2009 Osobně si myslím, že s umístěním reflektorů můžete experimentovat před jejich stálým upevněním podle libosti, různé barvy můžete vyzkoušet pomocí barevné fólie jako filtru a výkon reflektoru bude dán pouze Vaším osobním vkusem (tím chci říct, že i... celý příspěvek > |  | Osvětlení jezírka, 7.8.2009 Máte pravdu, nechal jsem se nachytat, já jsem totiž opravdu nikdy nic podobného nezkoušel. Děkuji tedy za osvětu, moje rady byly asi zbytečně ustrašené a, jak je vidět z Vašeho osobního příkladu, ani 230V AC v praxi není problém. |  | Osvětlení jezírka, 7.8.2009 To je možné, že něco takové existuje, ale funguje to i bez toho agregátu... viz třeba první stránka z Googlu, co mi přišla pod ruku. |  |
|  | Osvětlení jezírka, 7.8.2009 Velký pozor na tento falešný mýtus - že je něco na 12V neznamená, že je to bezpečné!!! Jistě víte, že nezabíjí napětí, ale proud, a proto se dá říci, že je určité malé napětí bezpečné vždy jen v určitém prostředí. Čili 12V je obecně vcelku bezpečných... celý příspěvek > |  | Kour nejde do kominu, 31.7.2009 Pokud se nepletu, tak u takovéhoto grilu s otevřeným ohništěm se musí v komíně hned na začátku (nebo spíš v tom vstupu kouře do komína) udělat nějaké zkosení či dokonce oblouk, a to právě kvůli tomu, aby se kouř nevracel do místnosti.
Možná by... celý příspěvek > |  | Udírna kouřovod, 25.7.2009 Předchozí příspěvek jsem psal já, zapomněl jsem se přihlásit... |  | Udírna kouřovod, 25.7.2009 Tak to mi přijde, nic ve zlém, jako dobrý vtip, izolovat kouřovod udírny kvůli ztrátám tepla.
Naopak, pokud je kouřovod zakopán, je nutné zvětšit jeho délku, protože v zemi se právě nechladí tak dobře jako na vzduchu. |  | Podložka pod bazén, 23.7.2009 Podklad pod bazén se musí samozřejmě vyrovnat vodováhou do roviny. Obzvlášť u těchto menších bazénů, protože je tam každý centimetr, o který takto přijdete, velmi znát. Nerovnost máte možnost vyrovnat dvěma způsoby - buď, jak píšete, navršit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|