Příspěvky uživatele - 184.104

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koupit zahradu?, 3.1.2011
Zdravim, podivejte se do nabidky realitek ve vasem okoli a porovnejte. 140 Kc/m muze byt nekde pakatel jinde naopak docela vysoka cena. 900m2 je slusna vymera. Jeste bych se zkusil na meste poptat, zdali neprodavaji i jine pozemky a podle toho se... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 24.12.2010
Lepe bych to nenapsal. Do nedavna jsem s tatou udrzoval zahradu 2700m2 letos pribyla do inventare druha cca 3000m2 zahrada a silne uvazuji o koupi rideru nebo trakturku. Udrzovat takovou plochu sekackou (byt s pojezdem a zaberem nad 50cm) mi prijde... celý příspěvek >
Vysiřování demižonů, 25.8.2009
Chtěl bych si udělat mošt (ne na pálenku),ale nikdy jsem to nedělal.Může mi někdo poradit jak na to a jestli se musí demižon před tím vysířit a pokud ano, tak jak?Díky moc.Je mi 32 a se zahrádkařením teprve začínám, tak prosím poraďte.Jirka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika