Příspěvky uživatele - 214.160

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová sezóna na zahradě, 18.12.2010
hezka konstrukce, co to vlastne je nebo bude?  jinak se koukam, ze jsem zapomnela vyryt vavriny ze zahradky a nakonec jsem je nestihla jeste nadkryt.. tak to je pod snehem... nemate asi tak zapometlivou hlavu jako ja,,,tak asi nemate zkusenost s... celý příspěvek >
Nová sezóna na zahradě, 17.12.2010
tak to verim... ty barevne obrazky v obchodech hodne lakaji, ja mam hodne jeste z lonska... ale co se zase obavam, ze vse vyseju ven a voda mi to znici.., tak letos jsem se poucila, kde stoupa voda a budu delat zahonky jinde a vyse na zahradce.. no... celý příspěvek >
Nová sezóna na zahradě, 17.12.2010
Zakladam tuto diskuzi, protoze jsem si uz zimy dost uzila a tak si ted uz krasne doma v teple chystam seminka, kreslim planky a uz se tesim az take budu pokracovat s dokoncovani zahradniho domku z kulny.  A hlavne rada fotim a v zime neni tech... celý příspěvek >
Kaštan, 15.11.2010
Ahojky. Kastan se do vetsich zahrad hodi, ale co ted v tuto dobu nechapu - mate ten pocit, jako by kastany oslavovaly jaro nez se chystaly na zimu... ma krasne pupeny, na nich je ten jejich lepkavy medik... jako by ted chtely uz rasit... bud mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika