|
Budeme dnes přikrývat?, 6.6.2012 Roudnice n.L.-v 5:00 na teploměru sice +3°C, ale na trávě tající jinovatka :-(Tak jsem velmi napnutý zda rajčata, cuktey a dýně přežili :-( |
 |
Psi a čůrání, 17.4.2012 Myslím že z toho dělají všichni vědu - máme fenku Hovawarta, váha přez 35 kg a žádné fleky na zahradě po ní nezůstavají. Či lépe řečeno občas se nějaký tezavý flek objeví ale příčina je pravděpodobně jiná. |
 |
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 1.3.2012 A kde konkrétně jste sehnal? Já se zatím rzhlížím marně terdy pokud jde o Lungo di Napoli, nějakou cuktetu... něco... Napoli jsem však viděl |
 |
Puklice, 19.10.2011 Dobry den,
v poslednich letech celim v mnohem vetsi mire tomuto skudci, proto prosim o zodpovezeni nasledujicich dotazu:
1)Jak tento skudce ovlivnuje vegetaci stromu a kvalitu plodu? Jinymi slovy, lze puklici akceptovat, aniz by byla vyznamne... celý příspěvek > |
 |
Seřízeni motoru Briggs/Stratton Intek, 1.9.2011 Špatně jsem se vyjádřil, ne ložiska ale uložení hřídele. To už by mohlo být O.K.? nebo mě servis jen natáhl :)? |
 |
Seřízeni motoru Briggs/Stratton Intek, 31.8.2011 TK tomu kouřícímu a netáhnoucímu Starjetu - už je to vyřešeno. Musely být vyměněny pístní kroužky, přebroušena hlava válce o rovněž ložiska klikové hřídele. Nyní to už zase šlape jako hodinky a žádný kouř se neobjevuje. Cena opravy motoru... celý příspěvek > |
 |
Záhadný elektrický přístroj, 30.12.2010  Dobry den panove, mohu Vas pozadat zda-li by jste se podivali na prilozeny soubor? Jedna se o predni cast el. zarizeni kterou jsem nasel v dilne po zesnulem kutilovi, da se to pouzit jako nabijecka k baterii do auta a traktoru? Je tam napsano... celý příspěvek > |
 |
Výměna startovacího lanka (šnůry) u motoru Briggs and Stratton, 1.11.2010 Dobry den, mate nekdo zkusenosti s vymenou startovaci snury u motoru Briggs v sekacce Viking (545T)? jedna se o motor rady 600. Lanko se mi po 9 letech roztrepilo a rad bych si ho vymenil - jde koupit na metraz ale nikde jsem nevidel navod. Sundal... celý příspěvek > |
 |
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 29.4.2010 Zapoměl jsem to nejdůležitější-jde o motor Honda GCV 190 který po nastartování jde občas do vysokých otáček. |
 |
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 29.4.2010 Mám trochu jiný problém. Někdy při nastartování (pozoroval jsem zatím pouze u opakovaného tj. zahřátý motor) jde motor do vysokých otáček do běžných padne až cca po 5-20 vteřinách, někdy i déle. Vysokými otáčkami mám namysli takové, kterých pouhým... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fígl na prokypření půdy - kultivátor atd.?, 1.9.2009 Než na to vjedete tím rotavátorem je to potřeba důkladně zalít a taky nechat pár hodin vsáknout, ale ani tak to nebude jednoduché. Takto jsem si "hrál"celý víkend s plochou asi 600m2 a odhadem na to padly 4 kubíky vody nma zalití a 25 litrů... celý příspěvek > |
 |