Příspěvky uživatele - 139.147

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krovinořez / vyžínac 25cm3, 27.1.2011
Dobrý den, vlastním lehkou motorovou kosu Stiga s děleným hřídelem (myslím 22ccm). A dá se sní sekat i 40cm vysoká tráva. Je pravda, že to jde pomalu, ale jde to. Startuje výborně a nemusí se na ní nic štelovat. Je tam karburátor Walbro a... celý příspěvek >
Sněhová fréza Toro Quick Clear CCR 6053 ES nebo Murray 621401x61N?, 31.12.2010
Nevím, jakým způsobem máte řešený způsob pohonu kol a šneku frézy, ale já to mám na mém Hechtu 9550 takto: na hřídeli jsou 2 řemenice jedna s plochým řemen a druhá s řemen na pohon šneku frézy do V - rozměr 13 šířka a 656 délka. Nejprve jsem měl... celý příspěvek >
Sněhová fréza Toro Quick Clear CCR 6053 ES nebo Murray 621401x61N?, 30.12.2010
Já mám frézu Hecht 9550. Startuje lépe něž sekačka s Brixem.Už jsem vychytal její mouchy(prasklý řemen šneku frézy po cca 2 vyjetých nádržích) byl tam nějáký popraskaný činský řemen. Upravil jsem system pohonu kol a teď už snad bude v pohodě. Za... celý příspěvek >
Lacný olej z hypermarketov, 27.12.2010
Do moderních pil bych nikdy nenalil nic jiného než doporučuje výrobce - jedině olej od Stilu, HQ, Makita. Sekačky, frézy... to je věc jiná, např. moje sekačka Honda má v návodu olej 10-40 (doporučení Castrol) leji tam to co do auta -Valvoline,... celý příspěvek >
Fréza na sníh, když je velký mráz, 15.12.2010
Vlastním frézu Hecht 9550 pro cca 300m2. Olej jsem tam nalil 10W - 40 Starline. Fréza chytá bez problémů - 3x primer, šktící klapku na vzuch v poloze zavřeno, většinou na 2 zatáhnutí běží. Poté klapku dám na prostředek, nechám 20s běžet, poté... celý příspěvek >
Snehová fréza benzínová, 27.10.2010
Já mám 8 let el. sekačku z Tesc.., stála kolem 1800,- a funguje dodnes. Motor má 1,6KW. Používám ji na pozemek 450m2 každý týden (v sezóně) a ani nevím jestli tam nějaké ložisko je:-) Pouze jsem za tu dobu cca 3x přelíznul nůž flexou.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika