Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zasilková zahranictví, 23.11.2010
Po letošním založení jezírka mohu doporučit objednání vodních a bahenních rostlin u firmy Puskvorec - domluvili jsme se na termínu odeslání, zásilku ohlásili, přišla v naprostém pořádku (a to bylo zrovna teplo) a rostlinky krásně rostou.... celý příspěvek >
Albizia, 23.11.2010
Už se ochlazuje, tak se to zarazí. Ceanothus má kamarádka na záhoně už opadaný. Cibulnaté kosatce mi vyrážejí před zimou každý rok - těm se nic nestane. Ale blýskalku a vonokvětku už jsem předvčerem zazimovala chvojím a textilií. Jinak u mne zas pro... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 23.11.2010
Péťo, mám to obyčejnou 1,5l lahev, asi 5-6cm nad dnem jsem vyřízla otvor ve tvaru obráceného U. Šířka otvoru dole je asi přes 1/3 obvodu lahve, prostě, aby se tam mohl přichytit pták. Lepší je barevná lahev (zelená, modrá), do bezbarvé moc nelítali.... celý příspěvek >
Dracena Margarita, 22.11.2010
Zřejmě jste si spletla název, hledejte údaje o dracéně marginata.   Lída
Keře na jižní svah, 22.11.2010
No, ono to je logické - velké listy odpařují hodně vody, takže nemohou mít sucho. A stálezelené také sucho nechtějí, aspoň ne úplné. Jestli by tam nebyly nejlepší kaktusy  ;-)) Ale to si dělám legraci... Možná by ty podmínky ze stálezelených... celý příspěvek >
Kočky v zahradě, 19.11.2010
Jestli jste měli hodně malé kotě, tak ji to máma kočka pořádně nenaučila, a když neměla hlad, tak je nosila Vám. Dívám se kolikrát, jak stará kočka učí malé lovit - nejdříve přinese polomrtvou myč, za pár dní schopnou se pohybovat a nakonec schopnou... celý příspěvek >
Hruška zimní Pařížanka a Pastornice, 19.11.2010
Tu Deltu jsem zkoušela, protože jsem dlouhou dobu nemohla mladou Pařížanku sehnat (a Delta je její kříženec). Vydržela o něco déle, ale - aspoň u nás - byla Pařížanka mnohem chutnější (ona totiž Pařížanka je sladká tak akorát, ta Delta byla na mne... celý příspěvek >
Hruška zimní Pařížanka a Pastornice, 18.11.2010
ps - Pařížanka se sklízí ve druhé polovině října, k jídlu dle uskladnění listopad - Vánoce.
Hruška zimní Pařížanka a Pastornice, 18.11.2010 Obsahuje fotku
Pařížanku máme na zahrádce od roku 1957 jako čtvrtkmen. Jsme v teplejší oblasti (HK), takže hrušky má chutné, mám ji ráda jak tvrdší po sklizni, tak před Vánocemi, kdy se "pije", jak je šťavnatá. Kompoty z ní jsou vynikající. Opylovače jsem... celý příspěvek >
Spiraea vanhouttei - pěstování, 16.11.2010
Tavolníky jsou na řízkování jedny z nejlépe kořenících keřů, určitě se vám chytnou, jsou různé doby množení. Dělávám řízky koncem června, když nové výhonky začnou odspodu hnědnout. Odlomím je i s patkou, zkrátím na 10cm, odstraním spodní listy, asi 4... celý příspěvek >
Pomoc s identifikací rostlin, 16.11.2010
Spíš to budou tipy : 1)bojínek, strdivka?,2) hluchavka skvrnitá, 3) máta?, 4) černohlávek, 5)?, 6) kakost luční, 7) kvetoucí přísavník, 8) možná nějaké rdesno, nejsou vidět listy.           Lída
Najlepšie slivky, 15.11.2010
Pane Vysloužile, dosud jsem si myslela to, co Vy. Tohle jsem četla tady teď před chvílí (vyšlo - Abeceda zahrady), zatím jsem to ještě jinde neověřovala. Psala jsem to i kvůli té Jojo, čím to je způsobeno, že u ní se šarka nešíří dál do stromu. Ještě... celý příspěvek >
Albizia, 15.11.2010
Ta žlutá albízie by měla dorůstat asi 150cm, v létě slunce, v zimě světlo a 6-8°C. Víc se mi toho zatím nepodařilo zjistit. Jinak vám tu možnost studeného zimování závidím. Bydlím v paneláku a i když v ložnici netopím, těch 18°C tam je. Na... celý příspěvek >
Poraďte odrůdy, 15.11.2010
O těch semenáčích jsem to panu Lukášovi psala hned nahoře...  :-(((    Lída
Najlepšie slivky, 15.11.2010
Teď právě jsem se dočetla v části "vyšlo" www.zahrada, že : tolerantní odrůdy = napadený strom roste a plodí dál a především - vir se dále nešíří nejodolnější je Jojo - odrůda umí napadení šarkou rozpoznat a kolem napadeného místa... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika