|
Příspěvky uživatele - 199.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brambory - Valfi, 2.1.2011 Již jsem jednou na odrůdu Valfi reagoval na zde obdobném fóru. Já ji naprosto zavrhuji, protože je nechutně inkoustově modrá a navíc z téhož důvodu na oškrábané bramboře ani nepoznáte projevy často se vyskytujících chorob. Je to sice zvláštnost... celý příspěvek > |  | Prosím, určení výborné odrůdy, 26.12.2010 Je to Coxova reneta. Výborná chuť. Náchylná na padlí. Menší plody. Měl jsem několik stromů, ale nakonec kvůli padlí a jejich přestárlosti jsem je vymýtil. Malý naroubovaný zákrsek mi sežral zajíc. Na její chuť vzpomínám. |  |
|  | Čerpadlo nebo automat nebo vodárnu, 26.12.2010 Letos je vodnatý rok. Mám vrt 6m hluboký, jehož vydatnost po většině roku kolísala mezi 4-8 litry za minutu. V minulých letech sledování kolísala až k min. hodnotě 1.6 l/min. Maximální hodnotu jsem zjistil po vydatném dlouhém dešti, byla 22 l/min.... celý příspěvek > |  | Larvy chrousta, 26.12.2010 Udělal bych v předjaří pokus nalákat larvy na čtvrtky jinak nepoužitelných vyřazených jablek, ze zimního uskladnění, částečně zahrábnutých do země. Larvy zlatohlávků by si jistě pochutnaly. Doufám, že přijdou vhod i larvám chroustů. Záhony bych 2x... celý příspěvek > |  | Nová sezóna na zahradě, 25.12.2010 Perun již pěstovat nebudu. Chuť průměrná, po utržení během několika dnů měkne a chuť se mění k nepoužitelnosti. Narostlá kvantita značně převyšuje kvalitu. |  |
 |
|
|
|