Příspěvky uživatele - 105.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řady na svahu, 16.2.2011
Ja som našiel v jednej knižke obrázok ktorý zobrazoval stúpanie teplého vzduchu po svahu a odtekanie chladného vzduchu dole zo svahu. Preto sa vraj doporučuje "vertikálne vedenie radov". V prípade veľmi strmého svahu, ale asi bude vhodnejšie... celý příspěvek >
Stepit alebo vysadzat?, 3.1.2011
Pan Bred_ik, ja som sa docital ze voci perenospore ma strednu odolnost. moze byt ze tato odolnost z roka na rok klesa? Velmi sa v tom nevysnam a rad si od Vas necham poradit.. povedzte mi teda, ktoru bielu odrodu mi doporucujete? moje atributy... celý příspěvek >
Stepit alebo vysadzat?, 30.12.2010
ja som sa uz rozhodol vsetko stare vybrat a sadit sadenice Hibernal. len by som potreboval poradit, na akom podpniku su najvhodnejsie do urodnej pody. (roky hnojena zahradkarska hnedozem, n.v. 120m, Podunajska nizina) dakujem.
Stepit alebo vysadzat?, 23.12.2010
tiez si myslim ze je to dobra investicia. aj ked velka robota. budem musiet na jar kazdy koren vykopat aspon 50cm, dat tam kompost, naspat zeminu a zasadit sadenice. na to iste miesto? dakujem.
Stepit alebo vysadzat?, 22.12.2010
dobry den. mam cca 40roc. vinohrad a problem s perenosporou. je to vetsinou veltlin zeleny. chcel by som prejst na nejaku rezistentnu odrodu. ma zmysel urobit to zastepenim, alebo radsej "cista praca" vysadzat sadenice? asi 100ks. dakujem.
Rezistentna odroda na vino?, 21.12.2010
z toho co som sa teraz docital, by som asi volil odrodu Hibernal. kvoli vysokej kvalite vina a tiez ta poda nie je piescita ale skor tazka, urodna. aj ked asi nie je az taky rezistentny voci perenospore.
..pardon, rec bola o ockovani. to je myslim menej narocne ako stepenie. ale aj tak mam obavy.
Dakujem za cenne rady. zvladol by som stepenie sam ak by som si to nastudoval ako sikovny amater? da sa teda zastepit do podpnika a novy vyhonok bude mat atributy novej odrody? kedy presne sa to robi?
Rezistentna odroda na vino?, 20.12.2010
dobry den, mam v zahrade medzi domami vinohrad a kazdy druhy rok mam prakticky vsetko znicene kvoli perenospore. je to slnecna ale aj dost vlhka oblast (slaby vietor kvoli zastavbe) n.v. je 120m. Existuje odroda ktora je vhodna na vino s vysokym... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika