|
Vidiový řetěz na motorovku, 16.9.2009 Já s nimi souhlasím :) Taky souhlasím s Vámi, že Vám to mohli říct "zabaleně" a slušně.
Víte, od rad jsou fóra jako toto. Nejvíce NAIVNÍ od Vás bylo, že profesionální firma Vám do mailu vypíše veškeré know-how, aby jste si... celý příspěvek > |
 |
Přechod z benzínu speciál na benzín naturál?, 9.9.2009 No, chlapi, hlavně bych asi uvedl, že dvoutakty nemaj ventily a proto ta MFka pojede úplně stejně na natural jako na special.
Kde neni ventil, nemůže se zničit :) |
 |
|
 |
Weibang WB 486 SB Alu, 2.9.2009 Díky. Závidím Vám ten pojem "nabouchaný koš". U mé Hechtky (ikdyž s 6HP Briksem) se naplní sotva do půlky a pak se zahltí průchod.
Naopak, mulčuje dobře, protože má sílu.
Zvažuju, že si udělám radost, nechám jí na mulčování a na sekání si... celý příspěvek > |
 |
Weibang WB 486 SB Alu, 2.9.2009 Moc děkuju, ikdyž jste mi trochu zkazil radost :) Mulčování už dneska považuju za samozřejmost. Nejde ani dokoupit?
Ještě prosím - jak jste spokojený právě s tou převodovkou? Jak fakčí? Slibuju si od toho lepší sekání mokré nebo přerostlé trávy a... celý příspěvek > |
 |
Weibang WB 486 SB Alu, 1.9.2009 Moc děkuju za informaci - ta Vaše IBEA taky nevypadá zle. Mohu se zeptat, jaký pozorujete rozdíl s hliníkovým šasi. Jasný, nekoroduje. Napadá mně, že tím pádem by se mohlo také méně zanášet a mohlo by být lepší plnění koše, když tráva lépe... celý příspěvek > |
 |
Weibang WB 486 SB Alu, 31.8.2009 Chlapi, máte někdo tuhle šestikoňovku? Všude jí chválí.
Zaujala mně 4rychlostní převodovka (jedu pomalu a sekám na plný plyn - velká nebo mokrá tráva) a hliníkový šasi (koroziodolné)
Kdo to sem vozí a kdo to servisuje? Mají prý 37servisních... celý příspěvek > |
 |
Čištění křovinořezu, 6.8.2009 ofouknu kompresorem a uklidim :) |
 |
Kde vyraba Dolmar, 3.8.2009 Přesně jak říkáte - trošku se v tom pohybuju. V Číně koupíte to, co si zaplatíte. I špičkovou kvalitu a high end technologie, za polovinu EU/US ceny nebo nekvalitní plagiáty za setinu této ceny.
Víte, já to vidím asi takhle. Když německý montér něco... celý příspěvek > |
 |
Elektrická sekačka s pojezdem, 19.6.2009 Předně, nevím jaké vysoké náklady na provoz a údržbu máte u benzínových sekaček na mysli. Ročně litr oleje a trocha benzínu? Ostatní údržba je stejná jako u elektrických.
Vždy jsem byl příznivcem el. sekaček. Líbilo se mi, že nesmrdí. Od té doby co... celý příspěvek > |
 |
Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 30.5.2009 Dávat mojí šestikoňovku jednou tejdně na kozy a čistit ji, to ať raději zrezne
Jinak s tím horším vyhazováním máte recht.
Mně opravdu vyhovuje oškrábnout hrubou nečistotu a pak chvilu vrčet pod vodou. Přijde mi to jako rozumnej kompromis mezi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 30.5.2009 Čištění - mám sekačku HECHT Boss s Briksem 6HP a ta má docela šikovnou přípojku na hadici. Tím voda teče do sekacího prostoru. Takže jí otočím, oškrabu hrubou nečistotu a pak jí nechám cca 2min vrčet se zapnutou vodou. A pohoda
Docela by mně... celý příspěvek > |
 |
Kdy stříhat vrbu jívu?, 27.5.2009 asi tak... vrba vydrží i to nejhnusnější zacházení. Takže kdykoliv se Ti na ní něco nečlíbí, tak to ufikni. Já vrbičky na jaře objedu motorovkou. Je to hnusný, ale snadný. Jakmile obrazí, není to vůbec vidět. |
 |
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 24.5.2009 Chlapi, moc děkuju za hodně zajímavý podněty. Kdybych mohl, zvu vás všechny na panáka
K tomu, co navrhujete:
- Nádrž určitě přisává v pohodě. Nenastartuju to ani za 10 minut. Navíc, otvírat jsem jí zkoušel
- Přidřený to tedy asi není,... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 24.5.2009 Je starý něco přes dva roky. Dělá to cca rok. Nějak jsem tomu nevěnoval pozornost a je možné, že by to dělal od začátku, jen jsem si toho nevšiml. Tak nějak jsem s tím žil a teď už mi to začalo pít krev. Protože mi přibyly plochy a musím to dělat na... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 24.5.2009 Mám tento stroj. Jsem s ním spokojený, až na tohle... Cca po 15 minutách práce, většinou na plné otáčky najednou začne jít více do otáček a za několik sekund chcípne. Pak nejde nastartovat, ať dělám co dělám. Po pořádném vychladnutí (cca několik... celý příspěvek > |
 |