Příspěvky uživatele - 242.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vidiový řetěz na motorovku, 16.9.2009
Já s nimi souhlasím :) Taky souhlasím s Vámi, že Vám to mohli říct "zabaleně" a slušně. Víte, od rad jsou fóra jako toto. Nejvíce NAIVNÍ od Vás bylo, že profesionální firma Vám do mailu vypíše veškeré know-how, aby jste si... celý příspěvek >
Přechod z benzínu speciál na benzín naturál?, 9.9.2009
No, chlapi, hlavně bych asi uvedl, že dvoutakty nemaj ventily a proto ta MFka pojede úplně stejně na natural jako na special. Kde neni ventil, nemůže se zničit :)
Weibang WB 486 SB Alu, 2.9.2009
Díky. Závidím Vám ten pojem "nabouchaný koš". U mé Hechtky (ikdyž s 6HP Briksem) se naplní sotva do půlky a pak se zahltí průchod. Naopak, mulčuje dobře, protože má sílu. Zvažuju, že si udělám radost, nechám jí na mulčování a na sekání si... celý příspěvek >
Weibang WB 486 SB Alu, 2.9.2009
Moc děkuju, ikdyž jste mi trochu zkazil radost :) Mulčování už dneska považuju za samozřejmost. Nejde ani dokoupit? Ještě prosím - jak jste spokojený právě s tou převodovkou? Jak fakčí? Slibuju si od toho lepší sekání mokré nebo přerostlé trávy a... celý příspěvek >
Weibang WB 486 SB Alu, 1.9.2009
Moc děkuju za informaci - ta Vaše IBEA taky nevypadá zle. Mohu se zeptat, jaký pozorujete rozdíl s hliníkovým šasi. Jasný, nekoroduje. Napadá mně, že tím pádem by se mohlo také méně zanášet a mohlo by být lepší plnění koše, když tráva lépe... celý příspěvek >
Weibang WB 486 SB Alu, 31.8.2009
Chlapi, máte někdo tuhle šestikoňovku? Všude jí chválí. Zaujala mně 4rychlostní převodovka (jedu pomalu a sekám na plný plyn - velká nebo mokrá tráva) a hliníkový šasi (koroziodolné) Kdo to sem vozí a kdo to servisuje? Mají prý 37servisních... celý příspěvek >
Čištění křovinořezu, 6.8.2009
ofouknu kompresorem a uklidim :)
Kde vyraba Dolmar, 3.8.2009
Přesně jak říkáte - trošku se v tom pohybuju. V Číně koupíte to, co si zaplatíte. I špičkovou kvalitu a high end technologie, za polovinu EU/US ceny nebo nekvalitní plagiáty za setinu této ceny. Víte, já to vidím asi takhle. Když německý montér něco... celý příspěvek >
Elektrická sekačka s pojezdem, 19.6.2009
Předně, nevím jaké vysoké náklady na provoz a údržbu máte u benzínových sekaček na mysli. Ročně litr oleje a trocha benzínu? Ostatní údržba je stejná jako u elektrických. Vždy jsem byl příznivcem el. sekaček. Líbilo se mi, že nesmrdí. Od té doby co... celý příspěvek >
Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 30.5.2009
Dávat mojí šestikoňovku jednou tejdně na kozy a čistit ji, to ať raději zrezne  Jinak s tím horším vyhazováním máte recht. Mně opravdu vyhovuje oškrábnout hrubou nečistotu a pak chvilu vrčet pod vodou. Přijde mi to jako rozumnej kompromis mezi... celý příspěvek >
Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 30.5.2009
Čištění - mám sekačku HECHT Boss s Briksem 6HP a ta má docela šikovnou přípojku na hadici. Tím voda teče do sekacího prostoru. Takže jí otočím, oškrabu hrubou nečistotu a pak jí nechám cca 2min vrčet se zapnutou vodou. A pohoda Docela by mně... celý příspěvek >
Kdy stříhat vrbu jívu?, 27.5.2009
asi tak... vrba vydrží i to nejhnusnější zacházení. Takže kdykoliv se Ti na ní něco nečlíbí, tak to ufikni. Já vrbičky na jaře objedu motorovkou. Je to hnusný, ale snadný. Jakmile obrazí, není to vůbec vidět.
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 24.5.2009
Chlapi, moc děkuju za hodně zajímavý podněty. Kdybych mohl, zvu vás všechny na panáka  K tomu, co navrhujete: - Nádrž určitě přisává v pohodě. Nenastartuju to ani za 10 minut. Navíc, otvírat jsem jí zkoušel - Přidřený to tedy asi není,... celý příspěvek >
Je starý něco přes dva roky. Dělá to cca rok. Nějak jsem tomu nevěnoval pozornost a je možné, že by to dělal od začátku, jen jsem si toho nevšiml. Tak nějak jsem s tím žil a teď už mi to začalo pít krev. Protože mi přibyly plochy a musím to dělat na... celý příspěvek >
Mám tento stroj. Jsem s ním spokojený, až na tohle... Cca po 15 minutách práce, většinou na plné otáčky najednou začne jít více do otáček a za několik sekund chcípne. Pak nejde nastartovat, ať dělám co dělám. Po pořádném vychladnutí (cca několik... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika