Příspěvky uživatele - 248.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čištění chladiče, 1.5.2011
Děkuji.  Udělám to tak, že naliju ocet do trubek. Dole zašpuntuji.  A před akcí vypustím a propláchnu vodou, asi dostatečným množstvím.  Snad to bude stačit.  Nebo použít jiný postup?  Kdyby jsem měl destilovat ocet, tak je... celý příspěvek >
Čištění chladiče, 30.4.2011
zdravím Vás. Poraďte, aparatura je v nečinnosti a bude třeba ji prov+trat.   Poradíte mi prosím, jak se zbavit případných usazenin v měděném potrubí, které prochází chladičem? Děkuji za rady.
Mrkvová, 16.4.2011
jinak, aby jsem neudělal nějakou botu...    kde mám ty demižony uskladnit?  teplo? světlo? chad? tma? stálá teplota?  díky za info a za radu...  jsem doopravdy začátečník...
Staré kompoty + žito?, 3.4.2011
se žitem mám zkušenosti...  žito.. kvasinky.. cukr.. voda..  a jde to..., myslel jsem, že přidáním to chytne vůni..., ale asi ne... jsem doopravdy amater, azčátečník...  díky za radu...  A co tedy s tím?  nasbírat toho víc?
Staré kompoty + žito?, 3.4.2011
Zdravím Vás zkušení míchači :-))  Poraďte mi prosím, dostal jsem několik starých kompotů - švestky 10 ks a jeřabiny 6 ks.  Jaký je Váš názor na to dát to do kvasu (dohromady nebo zvlášt)  a přidat k tomu žito?   Jestli ano,... celý příspěvek >
Čištění demižonu, 2.4.2011
To je pravda, zkoušel jsem písek,  jde to, ale s malou účinností... Manželka se bude divit, až ji zmizí okrásné bílé kamínky... :-)):-))   Samozřejmě na chvilku, pak je vrátím... Já jsem se bál něčeho těžšího, aby se to nepoškrábalo,... celý příspěvek >
díky,  toto asi není ten případ...  je to načervenalé a když se mi to částečně podařilo vyčistit, tak to šlo po "šupinkách",   Tipuji, že se jednalo o rybíz nebo něco podobného...   zkusím přípravky do myčky,... celý příspěvek >
díky..., úplně mi vypadla ta chemie do myčky... :-))  zkusím, jen ven musím vynést teplou vodu. Snad se to povede. Ještě jednou děkuji.
Ahoj vy zkušení.. :-))   poraďte mi prosím,  dostal jsem dva krásné 25 lit demižony, bohužel v nich byl vyschlý základ, tuším nějakého ovocného vína. Je to zaschlé až do krystalů, ty jsem vysypal a čistím to.  Bohužel na stěnách... celý příspěvek >
Repák + řepná pálenka, 15.12.2010
Moc díky... k tomuto datu jsem se studiem starších příspěvků nedostal, ušetřil jste mi dost času... :-))   podám hlášení o výsledku
Repák + řepná pálenka, 12.12.2010
díky, hledal jsem, ale v tom množství info je možné, že jsem to přehlédl.., snad to najdu... :-))
Kvasnice, 12.12.2010
doporučte prosím které kvasnice použít do správného kvasu.., případně kde se dají koupit? Zatím jsem vystačil s běžným droždím,  ale názory jsou různě. Děkuji.
Repák + řepná pálenka, 12.12.2010
Při tůře ve slovenských Tatrách jsme dostali ochutnat "repák", tj. pálenku z řepy.  Výborná kvalita s "osobitou chutí po hlíně".   Nevíte jak připravit kvas? Jak postupovat? Poraďte... :-))
Gril Weber, 15.8.2009
Docela mne zarazila cena tady a v zahraničí... Je to rozdíl alespoň od půlku, docela děs... Gold47 taky za 6000 Kč a v zahraničí to vyjde zhruba na 3000 Kč...
Kdy zasázet cibule tulipánů koupené v květnu?, 11.5.2008
Zdravím, dnes jsem si přivezla z Holandska cibule tulipánů, ale nevím, zda je lepší je rovnou zasadit, nebo je nechat např. v pilinách či rašelině a zasadit je až na podzim? Děkuji za Vaše rady. Naďa
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika