|
Příspěvky uživatele - 248.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čištění chladiče, 1.5.2011 Děkuji. Udělám to tak, že naliju ocet do trubek. Dole zašpuntuji. A před akcí vypustím a propláchnu vodou, asi dostatečným množstvím. Snad to bude stačit. Nebo použít jiný postup? Kdyby jsem měl destilovat ocet, tak je... celý příspěvek > |  | Čištění chladiče, 30.4.2011 zdravím Vás.
Poraďte, aparatura je v nečinnosti a bude třeba ji prov+trat. Poradíte mi prosím, jak se zbavit případných usazenin v měděném potrubí, které prochází chladičem?
Děkuji za rady. |  |
|  | Mrkvová, 16.4.2011 jinak, aby jsem neudělal nějakou botu... kde mám ty demižony uskladnit? teplo? světlo? chad? tma? stálá teplota? díky za info a za radu... jsem doopravdy začátečník... |  | Staré kompoty + žito?, 3.4.2011 se žitem mám zkušenosti... žito.. kvasinky.. cukr.. voda.. a jde to..., myslel jsem, že přidáním to chytne vůni..., ale asi ne... jsem doopravdy amater, azčátečník... díky za radu...
A co tedy s tím? nasbírat toho víc? |  | Staré kompoty + žito?, 3.4.2011 Zdravím Vás zkušení míchači :-)) Poraďte mi prosím, dostal jsem několik starých kompotů - švestky 10 ks a jeřabiny 6 ks. Jaký je Váš názor na to dát to do kvasu (dohromady nebo zvlášt) a přidat k tomu žito? Jestli ano,... celý příspěvek > |  | Čištění demižonu, 2.4.2011 To je pravda, zkoušel jsem písek, jde to, ale s malou účinností... Manželka se bude divit, až ji zmizí okrásné bílé kamínky... :-)):-)) Samozřejmě na chvilku, pak je vrátím...
Já jsem se bál něčeho těžšího, aby se to nepoškrábalo,... celý příspěvek > |  | Čištění demižonu, 2.4.2011 díky, toto asi není ten případ... je to načervenalé a když se mi to částečně podařilo vyčistit, tak to šlo po "šupinkách", Tipuji, že se jednalo o rybíz nebo něco podobného... zkusím přípravky do myčky,... celý příspěvek > |  | Čištění demižonu, 2.4.2011 díky..., úplně mi vypadla ta chemie do myčky... :-)) zkusím, jen ven musím vynést teplou vodu. Snad se to povede. Ještě jednou děkuji. |  | Čištění demižonu, 2.4.2011 Ahoj vy zkušení.. :-)) poraďte mi prosím, dostal jsem dva krásné 25 lit demižony, bohužel v nich byl vyschlý základ, tuším nějakého ovocného vína. Je to zaschlé až do krystalů, ty jsem vysypal a čistím to. Bohužel na stěnách... celý příspěvek > |  | Repák + řepná pálenka, 15.12.2010 Moc díky...
k tomuto datu jsem se studiem starších příspěvků nedostal, ušetřil jste mi dost času... :-)) podám hlášení o výsledku |  |
|  | Repák + řepná pálenka, 12.12.2010 díky, hledal jsem, ale v tom množství info je možné, že jsem to přehlédl.., snad to najdu... :-)) |  | Kvasnice, 12.12.2010 doporučte prosím které kvasnice použít do správného kvasu.., případně kde se dají koupit? Zatím jsem vystačil s běžným droždím, ale názory jsou různě. Děkuji. |  | Repák + řepná pálenka, 12.12.2010 Při tůře ve slovenských Tatrách jsme dostali ochutnat "repák", tj. pálenku z řepy. Výborná kvalita s "osobitou chutí po hlíně". Nevíte jak připravit kvas? Jak postupovat? Poraďte... :-)) |  | Gril Weber, 15.8.2009 Docela mne zarazila cena tady a v zahraničí... Je to rozdíl alespoň od půlku, docela děs... Gold47 taky za 6000 Kč a v zahraničí to vyjde zhruba na 3000 Kč... |  | Kdy zasázet cibule tulipánů koupené v květnu?, 11.5.2008 Zdravím,
dnes jsem si přivezla z Holandska cibule tulipánů, ale nevím, zda je lepší je rovnou zasadit, nebo je nechat např. v pilinách či rašelině a zasadit je až na podzim?
Děkuji za Vaše rady.
Naďa |  |
 |
|
|
|