|
Příspěvky uživatele - 92.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nahořklé maso z nové udírny, 19.12.2011 Hm, já dávám zase pouze suché dřevo a kůru neodstraňuji. Hlavně že chutná, ne? |  | Uzené z divočáka, 18.12.2011 Sníst, zavařit, zamrazit. V tomto pořadí to upředňostnuji já. Čerstvé jsou super, zavařené jsou výborné, zamražené moc dlouho nevydrží (doporučuji maximálně dva měsíce).
Martin |  |
|  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 18.12.2011  Je to tak, kolem ohniště mám tepelnou izolaci (čedičovou vatu). Strop udírny je pouze armovaný beton, tam tepelná ochrana není nutná (teploty okolo stovky).
Martin |  | Termín výsadby česneku, 17.12.2011 Moje řeč, mám na to naprosto stejný názor. Jen bych chtěl upozornit všechny "sadiče", že mají letos na výsadbu posledních 12 hodin. To je ten přesný čas, než začne sněžit. Sám jsem sadil na konci října a zatím česnek ještě není vidět -... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 17.12.2011 Koukal jsem na fotky a není to tam vidět. Použil jsem ocelový závěs, který se třeba používá v šatních skříních na kulatinku, na kterou se věší obleky. Je to takové "účko". Koupeno v obyčejném železářství 4ks. Cena do 50 Kč. Přichyceno je to... celý příspěvek > |  | Nahořklé maso z nové udírny, 14.12.2011 Osobně nevidím žádný rozdíl mezi švestkou a třešní, snad jen, že švestka může více barvit maso. Vůně kouře je velice podobná.
Martin |  | Cihlová cesta, 14.12.2011 Nic si z toho nedělej, já jsem stavěl dům svépomocí 3 roky (bydlím 6 let) a udírnu jsem stavěl taky 3 sezony... Inu, při práci toho člověk stihne málo a když je čas, tak se mu třeba zrovna nechce. Jak by řekl Jarek Nohavica "divné... celý příspěvek > |  | Cihlová cesta, 13.12.2011 Pochvala. Je vidět, že jsi manuálně velice zručný. Už v minulosti se mi líbila Tvá cihlová terasa. Jak to dopadlo s udírnou?
Martin |  | Uzení podle počasí?, 11.12.2011 Zvláštní to je. Pokud Vám udírna v minulosti fungovala a najednou ne, tak to je opravdu zvláštní. Možná bych zaizoloval rouru kouřovodu, provedl kalibraci teploměru udírny, vyložil udírnu novými palubkami, jinač mě nic nenapadá. Konstrukce... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 4.12.2011 Maso je z udírny venku a je lehce nedosoleno. Volba s lákem bez soli se u mě moc nevydařila. Když jsem slíval lak před uzením, tak byl opravdu lehce slaný, což asi bude ta sůl, která v mase nakonec nakonec chybí. Na druhé straně, maso je... celý příspěvek > |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 4.12.2011 To zatím ještě nevím, maso je právě v udírně. Budu informovat. |  | Kyselá mandarinka, 2.12.2011 Mám podobnou už asi 20 let. Jmenuje se Fortunela a citrón je podle ní sladký... Jako dekorace je ale velice vděčná. K tomu je určena. |  | Sušení jablek, 2.12.2011 Pane Miloši, poznámka o víření prachu z radiátoru není zase tak nesmyslná, jak se Vám může zdát. Radiátor, díky své teplotě, "nasává" veliké množství studeného vzduchu od podlahy (určitě větší než sušička umístěná na kuchyňské lince) a ten sebou bere... celý příspěvek > |  | Veecot (*Vineland, Ontário), 2.12.2011 Když byla malá, tak mi to nevadilo (nebylo potřeba protrhávat). Dneska už to je stromisko a myslím, že by mohla udržet více plodů. I když letšních 80 kilo je slušný počin. Ostatní meruňky které mám tři roky (Pincot, Bergeron, Kompakta a bývalá... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 2.12.2011 Já bych dal zase zpátky 20g na litr vody.
Já budu udit v neděli, zrovna jsem slil lák a maso zalil pouze převařenou vodou bez soli s bobkovým listem. Slibuji si od toho, že tento nový lák "vytáhne" případnou přebytečnou sůl z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|